Sådan gendannes data efter BlackBerry Wipe

"Tørring" af en BlackBerry fjerner alle brugerdata fra telefonen og returnerer dem til fabriksindstillingerne. Du kan ikke gendanne data fra en BlackBerry-sletning; når du fjerner disse oplysninger, er de permanent væk. Men hvis du laver en sikkerhedskopifil, før du udfører sletningen, kan du bruge den til at gendanne data til din telefon.

Trin 1

Tænd din BlackBerry-telefon før dig, og slut den til din computer. Start derefter programmet BlackBerry Desktop Manager. (Den leveres med din telefon, men hvis du har brug for at downloade den igen, kan du gøre det fra webstedet Research in Motion; se Ressourcer nedenfor.)

Trin 2

Klik på "Backup og gendannelse", og klik derefter på "Backup" på det næste skærmbillede. Følg skærmmeddelelserne, og vent derefter på en kopi af dine filer til BlackBerry Desktop Manager. Frakobl din BlackBerry-telefon, før du udfører BlackBerry-sletning.

Slut din BlackBerry-telefon til computeren igen, når du er færdig med at tørre BlackBerry. Åbn guiden Backup og gendannelse igen. Denne gang skal du klikke på "Gendan" og følge vejledningen på skærmen. Sørg for at vælge den samme sikkerhedskopifil, som du lige har lavet for at gendanne dataene. Du vil se en bekræftelsesmeddelelse, når processen er færdig.