Sådan uploades hurtigt på Mediafire

Hvis du har en fil, som du vil dele med folk over internettet med MediaFire-filhostingtjenesten, kan du optimere uploadprocessen, så den går så hurtigt som muligt. For eksempel kan det være nødvendigt at uploade nogle forretningsdokumenter, og du har travlt med at forlade kontoret for at gå til et møde. Du kan prioritere din filoverførsel til MediaFire på din computer for at hjælpe med at overføre filen så hurtigt som muligt.

Trin 1

Vent på, at filer, som du i øjeblikket uploader, er færdige med at sende, såsom at sende e-mails med store vedhæftede filer eller uploade dokumenter til en FTP-server. Afslut med at bruge applikationer, der uploader data, f.eks. At spille et online spil.

Trin 2

Afslut alle applikationer til at lave lyd- eller videochats.

Trin 3

Bed andre mennesker, der bruger computere, der deler din internetforbindelse på dit netværk, om at stoppe med at uploade filer eller på anden måde bruge opstrøms båndbredde.

Trin 4

Start din webbrowser, og naviger til MediaFire-webstedet (mediafire.com).

Trin 5

Klik på "Login" øverst på siden, og log derefter ind på din MediaFire-konto. Siden "Mine filer" åbnes.

Trin 6

Klik på "Flere indstillinger" i venstre side af siden. Klik på "Opret en ny mappe." Dialogboksen "Opret en ny mappe" vises. Skriv et navn til din mappe, og klik derefter på "Opret mappe."

Træk en fil fra din computer til mappen i din MediaFire-mappe på siden "Mine filer". Filen uploades, og meddelelsen "Upload Complete" vises. Klik på "Vend tilbage til mine filer" for at gå tilbage til "Mine filer" -siden.