Sådan bruges en gamepad til "Call of Duty 4" til pc'en

"Call Of Duty 4: Modern Warfare" er et first-person shooter-spil udgivet til konsoller og computeren. Traditionelt spiller du first-person shooter-spil på computeren med et tastatur og en musekombination, og "Call Of Duty 4" er ingen undtagelse. Ifølge Activision kundeservice har spillet ingen support til gamepads, men med den rigtige software kan du spille spillet ved hjælp af en gamepad. Dette fungerer ved at konfigurere gamepad eksternt for at narre spillet til at tro, at det fungerer med et tastatur og en mus.

Naviger til Pinnacle Game Profiler-webstedet, og download softwaren (se link i Ressourcer). Dette program simulerer tastatur og mus ved hjælp af en gamepad. "Pinnacle Game Profiler" leveres med en 30-dages gratis prøveperiode, der giver mere end nok tid til at spille og færdiggøre spillet.

Installer den downloadede software, og tilslut gamepad. Kør softwaren, og konfigurer gamepad-knapperne efter eget valg. Hvis du foretrækker at bruge en færdiglavet forudindstillet profil til Call Of Duty 4, kan du downloade den fra Pinnacle Game Profiler-webstedet (se Ressourcer).

Klik på downloadlinket til Call Of Duty 4-profilen, og indtast et brugernavn og en adgangskode for at registrere dig på siden. Dette er valgfrit og gratis, men ikke påkrævet, hvis du skal oprette dine egne profiler til spillet.

Start spillet med Pinnacle Game Profiler-softwaren stadig aktiv, og brug gamepad til at spille.

Tips

Et andet program, der kan efterligne tastaturet og musen ved hjælp af en gamepad, er Xpadder, men dette program kommer uden en prøveperiode, og i 2011 skal du købe det til $ 9,99.