Sikkerhedskopiering af iPhone-kontakter uden iTunes

Når du bruger iCloud eller iTunes til at sikkerhedskopiere en iPhone eller iOS-enhed, sikkerhedskopieres Kontakterne automatisk, forudsat at standardindstillingerne bevares. Hvis du vil gemme en ekstra sikkerhedskopi uden for iTunes og iCloud, er den langt den nemmeste måde at gøre det på med Adressebog.

Dette vil oprette en bærbar vCard-fil, der indeholder alle kontaktoplysninger, dette kan gemmes hvor som helst som en manuel sikkerhedskopiering, og den kan også sendes til andre enheder og importeres til andre telefoner, operativsystemer, e-mail-klienter og meget mere.

  1. Start adressebog i mappen Programmer
  2. Træk menuen "Fil" ned og gå til "Export" og derefter til "Export vCard"
  3. Indstil gemt destination og navngiv .vcf filen noget som "Contacts-Backup"

Filen du lige eksporterede er kontaktlisten backup. VCard-formatet er bredt accepteret og kan importeres til næsten alt andet, samtidig med at du beholder alle navne, e-mails, telefonnumre og alle andre data, du har indtastet.

Faktisk, hvis du vedhæfter den resulterende .vcf-fil til en e-mail og sender den til en anden iOS-enhed, Windows-telefon eller Android, kan du faktisk overføre alle kontakter til en ny telefon uden at bruge iTunes overhovedet. Dette er praktisk, hvis du vil opsætte en ny telefon med kun kontaktpersonerne intakte, deler kontakter med en partner, eller du bruger midlertidigt en anden enhed og vil ikke manuelt synkronisere den med en masse andre ting.

Du kan også nemt sende enkeltkontakter direkte fra iOS, hvis du vil sikkerhedskopiere en unik kontakt eller bare dele den med en anden.