HP Pavilion opretter ikke forbindelse til trådløs forbindelse

De fleste nye HP (Hewlett-Packard) Pavilion bærbare computere fra august 2010 inkluderer en intern trådløs netværksadapter, der bruges til at oprette forbindelse til et trådløst netværk eller en router. Når computeren er tilsluttet en router, kan den oprette forbindelse til internettet eller andre computere på det samme netværk. Hvis den trådløse netværksadapter ikke tillader computeren at oprette forbindelse til en router, er der flere trin, der kan bruges til at afhjælpe problemet.

Trin 1

Sørg for, at den trådløse netværksadapter er tændt. De fleste HP Pavilion bærbare computere har en switch, der giver dig mulighed for at slukke for den trådløse adapter. Afbryderen er typisk placeret på siden af ​​computeren eller på forsiden.

Trin 2

Sørg for, at routeren og modemet er tilsluttet og fungerer. Sørg for, at lysene lyser på hver enhed. Forsøg at oprette forbindelse trådløst ved hjælp af en anden computer, hvis det er muligt, for at teste om forbindelsesproblemet er med routeren eller modemet. Frakobl routeren og modemet. Lad strømmen være slukket i ca. 30 til 60 sekunder, og tænd derefter for dem igen.

Trin 3

Opdater den trådløse netværksadapterdriver ved hjælp af computerens "Enhedshåndtering". For at få adgang til Enhedshåndtering skal du højreklikke på "Computer" eller "Denne computer" afhængigt af Windows-versionen og klikke på "Enhedshåndtering" fra venstre bjælke eller fra fanen "Hardware". En gang i Enhedshåndtering skal du udvide sektionen mærket "Netværksenheder" og højreklikke på den trådløse netværksadapter. Klik på "Opdater driversoftware" for at begynde at søge efter en opdatering. Hvis der findes en opdatering, skal du følge instruktionerne på skærmen for at installere opdateringen.

Trin 4

Geninstaller den trådløse netværksadapter, hvis opdatering af driveren ikke løser problemet. For at geninstallere den trådløse adapterdriver skal du højreklikke på den fra Enhedshåndtering og vælge "Afinstaller." Når enheden er fjernet fra computeren, skal du genstarte computeren. Når Windows er indlæst, registrerer og geninstallerer den automatisk driveren.

Trin 5

Kør Windows 7 Diagnostic Tool (hvis computeren bruger Windows 7-operativsystemet) for at diagnosticere eventuelle netværksproblemer, som operativsystemet muligvis kan rette. For at få adgang til Windows 7 Diagnostic Tool skal du åbne menuen "Start" og skrive "Network" i søgefeltet. Klik på "Netværks- og delingscenter", og vælg derefter "Diagnose og reparation" i venstre bjælke. Windows 7 Diagnostic Tool kører automatisk og forsøger at reparere og etablere den trådløse forbindelse.

Forsøg på manuelt at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Åbn "Netværks- og delingscenter" og klik på "Opsæt en ny forbindelse eller netværk." Indtast netværkets navn, sikkerhedstype og netværksnøgle i tekstfelterne, og klik på "Næste". Hvis det lykkes, skal du klikke på "Brug det eksisterende netværk" og derefter klikke på "Opret forbindelse". Netværksnavnet, sikkerhedstypen og netværksnøglen kan fås fra netværksadministratoren eller ved at logge på routeren. For hjælp til at logge ind på routeren, se instruktionerne, der følger med routeren.