Sådan forbereder du et søgeordsindeks fra et Word-dokument

Oprettelse af et nøgleordsindeks fra en Word-fil har en række anvendelser. Den ene analyserer hyppigheden af ​​hvert ikke-trivielt ord i en fil. Du kan bruge de ord, der ofte forekommer som tags, for at hjælpe dig med at finde filen senere. Identificering af de hyppigst forekommende ord kan også styre din søgemaskineplanlægning, hvis du konverterer et Word-dokument til en webside. Der findes flere værktøjer til at fremstille søgeordsindekser, herunder web-applets. Men for at forbedre din færdighed med Word og holde dette projekt simpelt skal du bruge de værktøjer, som Word leverer.

Trin 1

Åbn det Word-dokument, som du planlægger at bruge til søgeordsindekset.

Trin 2

Lav en kopi af dokumentet ved at klikke på Office-knappen og derefter klikke på knappen "Gem som". Skriv "keywords.docx" for filnavnet.

Trin 3

Tryk på "Control-H" for at få vist udskiftningsdialogboksen. Skriv et mellemrumstegn, "", i tekstfeltet "Find", og skriv afsnitstegnet "^ p" i tekstfeltet "Udskiftning". Tryk på "Enter" for at udføre udskiftningen. Dette trin forvandler dokumentet til en ordliste med et ord pr. Linje.

Trin 4

Tryk på "Control-A" for at vælge alle nøgleord, og klik derefter på menuoverskriften "Indsæt". Klik på "Konverter" -elementet på knappen "Tabel", og tryk derefter på "Enter" for at konvertere listen til en enkelt kolonnetabel. Klik på knappen "Sorter" under fanen "Layout" for at sortere ordene.

Trin 5

Slet alle de dobbelte, almindelige og ikke-alfabetiske ord og tegn i kolonnen. Slet f.eks. Alle "og" "", "" a "og andre ord, som alle dokumenter indeholder. Den liste, der er tilbage, når du har foretaget disse sletninger, vil være søgeordslisten.

Trin 6

Klik over den øverste celle i tabellen, og tryk derefter på "Control-C". Klik i mellemrummet til højre for den øverste celle, og tryk på "Control-V" for at indsætte en duplikat af den første kolonne på bordet. Dette trin opretter en concordance-fil, som Word kan oprette et indeks fra.

Trin 7

Gem og luk filen "keywords.docx", og åbn derefter den originale fil, du oprettede søgeordsfilen fra. Tryk på "Control-End" for at flytte til slutningen af ​​filen, hvor du indsætter indekset.

Trin 8

Klik på menuoverskriften "Referencer", og klik derefter på "Indsæt indeks." Klik på "AutoMark" -knappen, og naviger derefter til den "keywords.docx" -fil, du har gemt tidligere. Word markerer usynligt hvert ord i dokumentet, der matcher et ord i "keywords.docx" -filen.

Klik på knappen "Indsæt indeks" igen, og klik derefter på knappen "OK" for at indsætte indekset i dokumentet. Du får vist en liste over alle nøgleord sammen med de sidetal, hvor de forekommer.