Sådan tilføjes en ekstern antenne på en Toshiba

Elementer, du har brug for

  • Toshiba fladskærms-tv

  • Ekstern antenne

  • Coax kabel

En ekstern antenne til et Toshiba-fladskærms-tv tilsluttes via antenne- / kabelindgangen. Faktisk tilsluttes enhver koaksialkabelforbindelse via denne indgang, gennem hvilken 1080i-udsendelser i højeste kvalitet kan modtages. Alle andre enheder, der opretter forbindelse til tv'et, skal bruge HDMI-kabelforbindelser til den højeste opløsning.

Tilslut antennekoaksialkablet til antenne / coax-indgangen på tv'et. Koaksialkabeltilslutningen på et han-F-stik er den gevindskruede forbindelse på bagsiden af ​​Toshiba TV. Koaksialforbindelsen fra kablet er enten en skrue- eller push-on-type.

Få adgang til antennenes indgang via skærmbederne med fjernbetjeningen eller fra tv'ets menuknap. Tv-skærmen konfigureres automatisk, når enten antenne eller kabel er valgt som input.

Tryk på Menu på fjernbetjeningen for at åbne tv'ets bibliotek. Fire knapper på fjernbetjeningen bruges til at få adgang til navigering i menuerne. De fire knapper er Menu, Ch. Retur, Enter og Exit. Ch. Return-knappen er en back-knap, der returnerer menuen til den tidligere aktive tilstand. Afslut lukker skærmmenuerne. De fire retningsknapper, der omgiver Enter-knappen i midten af ​​fjernbetjeningen, bruges til at styre den aktive markørs op-ned og venstre-højre bevægelse.

Vælg afsnittet Installation. Installationsmenuen er den yderste højre grafik i rækken med seks menupunkter. (Når installationsmenuen er aktiv, bliver boksen hvid; alle andre menuer er lyseblå for at angive, at de ikke er valgt.) Valg af menuer foretages med retningsknapperne til venstre, som Toshiba kalder Navigationsknapper.

Vælg indstillingen antenne / kabel i menuen Installation. Det er den første mulighed, der er anført. Indgangskonfigurationsknappen tillader valg af enten antenne eller kabel gennem apparatets koaksiale indgang. Vælg indstillingen Antenne.

Vælg menuen Terrestrisk. Terrestriske menuer er: Input Configuration, Channel Program, Channel Add / Delete, Channel Tuning Mode og Signal Meter. Valg af kanalprogram scanner og gemmer automatisk alle tilgængelige kanaler. Kanal Tilføj / Slet viser en liste over alle disse kanaler og tillader individuel on-off valg. Signal Meter giver en grafisk gengivelse i realtid af kanalsignalstyrke samt yderligere signalstatistikker.

Se over-the-air (OTA) stationer gennem indstillingen for antennetilslutning. Eventuelle OTA-signaler sendes i flere bånd såvel som den højeste opløsning, der aktuelt udsendes.

Tips

Toshiba-sættet afslutter automatisk alle menuer og vender tilbage til normal kanalvisning efter 30 sekunder.

Advarsler

Knappen Opsætning / vejledning er meningsløs og ikke aktiv til indstilling eller justering af Toshiba Regza TV-funktioner.