Sådan konverteres boligmasser til lejemasser i "The Sims 2"

Oprettelsen af ​​Sims 2 Apartment Life efterlod mange spillere klar og ivrige efter at bygge lejligheder og lejligheder. Endelig kunne spillere have flere familier under et tag, men stadig have dem til at leve særskilt liv. Men hvis du drømmer om at oprette din egen lejlighed i stedet for de foruddefinerede, der følger med spillet, skal du tage handling.

Sørg for, at du først har bygget din lejlighed korrekt i et boligområde. Dette inkluderer at have lejlighedsdøren vendt på den rigtige måde og sørge for, at der ikke er andre udgangsdøre i lejligheden - selv altaner skal være lukket inde. Stedet skal også have det grundlæggende som hardware, der normalt findes i en umøbleret lejlighed og absolut ingen simmere burde bo på partiet. Flyt dem alle ud før konverteringen.

Få adgang til snydevinduet ved at trykke på kontrol, skift og bogstavet C samtidigt. Boksen vises i øverste venstre hjørne af skærmen.

Skriv "changeLotZoning apartmentbase" og tryk på enter. Kig efter en fejlkode for at dukke op på skærmen. Hvis du modtager en fejlkode, betyder det, at du har en anden indgang eller udgang til lejligheden, eller at du har lavet en fejl med lejlighedsdøren. Se nøje på hver lejlighed for at sikre dig, at ingen af ​​disse fejl er begået.

Hvis du skriver snydekoden, og skærmen forbliver som den er uden pop op-vindue, har du korrekt ændret partiets zoneinddeling. Gem spillet og gå derefter ud til nabolaget. Fra kvarteret skal du se lejlighedsikonet - et firkantet, roterende symbol over bygningen. Når simmere flyttes ind i lejligheden, skal postkassen til boliger derefter blive en lejlighed, multi-stablet postkasse, der viser konverteringen var fuldført.

Tips

Tjek EA Games-lejlighedsbygningsvejledningen i afsnittet "Yderligere ressourcer" for at sikre, at du bygger korrekt, og at lejlighederne opfylder alle bygningsbehov. Sørg også for, at garageåbninger er ved siden af ​​dørene til lejligheden og er tilgængelige for simmerne indefra. Ellers vil de ikke være i stand til at kræve pladsen som deres egen eller købe en bil.

Advarsler

Konverter ikke meget, mens en sim er på det, uanset hvad fordi spillet går ned. Selv for at foretage subtile ændringer i bygningen skal du enten bruge en anden bygning eller flytte snyderi, men det foreslås at flytte simmere ud og flytte dem tilbage, når du har foretaget dine ændringer for at forhindre skader på spillet. Brug snydekoder på egen risiko.