Sådan forbedres trådløs kameramodtagelse

Trådløse kameraer er praktiske, fordi de kan placeres næsten hvor som helst uden at skulle køre kabler ind i svært tilgængelige områder. De bruges ofte til sikkerheds- og overvågningsformål. Trådløse kameraer fungerer over Wi-Fi-netværk og kan således være underlagt rækkevidden og hastighedsproblemerne for andre Wi-Fi-enheder. Når din trådløse kameramodtagelse ikke er på niveau, skal du foretage et par justeringer for at forbedre billedkvaliteten.

Trin 1

Juster antennerne på både det trådløse kamera og den trådløse router. Hvis de begge har eksterne antenner, kan du prøve at dreje dem for at pege i hinandens retning.

Trin 2

Flyt om muligt den trådløse router. Placering af routeren et mere centralt sted eller et sted tættere på kameraet kan hjælpe med at forbedre kameraets modtagelse.

Trin 3

Udskift de eksterne antenner på både kameraet og routeren med retningsbestemte antenner, hvis kvaliteten stadig er dårlig. Fjern de eksisterende antenner ved at skrue dem ud mod urets retning. Fastgør de nye antenner i de åbne antenneporte ved at skrue dem med uret. Ret kameraets antenne i retning af routerens antenne.

Trin 4

Installer en trådløs repeater. En trådløs repeater er en rækkeviddeudvidende enhed, der fungerer sammen med din eksisterende router for at videresende signalet længere. Anbring repeateren inden for rækkevidden af ​​din router og peg den i retning af det trådløse kamera.

Opgrader din trådløse router til den nyeste Wi-Fi-standard. De nyeste standarder såsom Wireless-N tilbyder en længere rækkevidde og er mindre modtagelige for interferens end ældre standarder såsom 802.11b. Du får den bedste ydelse, hvis det trådløse kamera understøtter den samme nyere standard.