Sådan brænder du Napster-sange

I de senere år er Napster blevet en enkel, levedygtig og vigtigst af alt, lovlig kilde til download af musik på Internettet. Et godt alternativ til iTunes, Napster er let at bruge og har en navnegenkendelse, der er uovertruffen. Med sin medieafspillergrænseflade kan du også afspille sangene lige fra hovedprogramvinduet. Spørgsmålet bliver, hvad laver du med musikfiler, når du downloader dem fra Napster? Da tjenesten tilbyder kopibeskyttelsesfrit indhold, er det lige så simpelt at brænde dem på diske for at spille derhjemme eller i bilen, som det brænder enhver anden form for MP3, du måtte finde.

Trin 1

Download en sang fra Napster. Du skal blot åbne programmet, søge efter en sangtitel og downloade den ønskede.

Trin 2

Find filen på din computer. Så længe du ikke har ændret Napsters standardindstillinger, vil den være i mappen C: / My Documents / My Music på din harddisk. Det vil have en .MP3 filtypenavn.

Trin 3

Åbn din cd-brændingssoftware. Det aktuelle program, du bruger, betyder ikke noget, så længe det er i stand til at brænde musik-cd'er. Eksempler på software inkluderer Nero, Roxio og Power2Go. Windows Media Player, der er forudinstalleret i Windows, er også i stand til at brænde musik-cd'er.

Trin 4

Føj din musikfil til din cd-brændeliste. Klik blot på "Tilføj" i menuen "Filer" og i det brændende programvindue, find filen på din computers harddisk, og dobbeltklik på den. Nederst i vinduet fortæller det dig, hvor meget plads din fil tager på cd'en, og hvor meget filplads og samlede minutter, du har tilbage, før din cd er fuld.

Klik på "Brænd". Når du er færdig med at oprette din brændeliste, skal du blot lægge en tom cd i dit cd-skrivedrev og klikke på knappen "Brænd" i hovedprogramvinduet. Derefter tager dine Napster-sange, konverteres til et format, der kan forstås af cd-afspillere til hjemmet og bilen, og skriver dem til disken.