Sådan opdateres Outlook Express

Microsoft Outlook Express er den gratis version af Microsoft-e-mail-klienten. Outlook Express, som de fleste software, kræver periodiske opdateringer for at holde det kørende og korrekt. Hvis du ikke har aktiveret automatiske opdateringer, skal du opdatere Outlook Express manuelt for at sikre, at programmet forbliver opdateret.

Trin 1

Åbn Outlook Express fra dit skrivebord, startmenu eller hurtigstartlinje, hvis du har en genvej.

Trin 2

Klik på "Hjælp" i den øverste menulinje i Outlook Express.

Trin 3

Hold markøren over "Microsoft på nettet" i rullemenuen, og vælg "Windows Update" i pop-ud-menuen. Dette åbner Windows-opdateringswebstedet. Hvis den ikke åbnes i din webbrowser, skal du kopiere og indsætte URL'en i browservinduet.

Trin 4

Lad webstedet kontrollere din computer for den nyeste version af opdateringssoftwaren. Du kan blive bedt om at installere det ved at følge nogle selvforklarende instruktioner på webstedet.

Trin 5

Vælg "Express" fra indstillingerne for hvilke opdateringer, du skal kontrollere, når du bliver bedt om det. Dette vil kontrollere al din Microsoft-software for manglende opdateringer. Når processen er afsluttet, vil Microsoft-opdateringswebstedet fortælle dig, om du har brug for opdateringer. Hvis du ikke har brug for opdateringer, er din Outlook Express opdateret, og du kan lukke alt. Hvis webstedet siger, at du har brug for opdateringer, skal du fortsætte til trin 6.

Trin 6

Vælg for at downloade og installere opdateringer, der er tilgængelige til din computer. Dette inkluderer alle opdateringer til Outlook Express.

Følg de selvforklarende instruktioner ved hjælp af standardindstillinger for at downloade og installere opdateringer.