Sådan repareres en XBox 360, der ikke læser en disk

Elementer, du har brug for

  • Badehåndklæde

  • Torx skruetrækker

  • Fladkantet skruetrækker

  • Phillips juvelerens skruetrækker

  • Limning af lim

Adesign-defekt i DVD-drevet, der bruges i Xbox 360, kan få det til at ophøre med at anerkende, at der er indsat en Xbox-spildisk, fordi der er for stort mellemrum mellem laseren, der læser spildisken og selve disken. Du kan løse dette problem med DVD-drevet med blot et par værktøjer og uden at skulle have nogen elektroniske færdigheder, selvom åbning af Xbox 360 vil annullere garantien. Hvis du ikke behøver at tage spilkonsollen ind i et autoriseret servicecenter, kan du spare penge og komme hurtigt tilbage til spil.

Åbn Xbox 360

Læg et badehåndklæde ned på et bord. Fjern alle kabler fra Xbox 360. Læg Xbox 360 ned på badehåndklædet med harddiskrummet opad.

Tag fat i venstre øverste hjørne af frontpladen med din venstre hånd og klem. Sæt to fingre på din højre hånd i USB-døren i nederste højre hjørne af frontpladen, og træk op. Vrik frontpladen løs. Fjern frontpladen.

Sæt Xbox 360 vandret ned på badehåndklædet med tænd / sluk-knappen mod dig. Indsæt spidsen af ​​den fladkantede skruetrækker i et af ventilationshullerne øverst til højre på Xbox 360. Vip spidsen af ​​den fladkantede skruetrækker for at løsne de fire clips inde i den øverste kant.

Tryk på tænd / sluk-knappen på forsiden af ​​Xbox 360. Gentag proceduren med den fladkantede skruetrækker på venstre side af Xbox 360.

Drej Xbox 360 med forsiden nedad på badehåndklædet. Løft op på den nederste hylde. Fjern de 14 skruer, der er afsløret nedenunder, ved hjælp af Torx-skruetrækker. Sæt Xbox 360 tilbage til sin position med billedsiden opad på badehåndklædet.

Løft op på den ydre kasse på Xbox 360 ved at trække i begge sider med dine hænder. Fjern skruerne fra bagpladen med Torx-skruetrækker. Træk bagpladen af.

Træk plastindsatserne i venstre og højre side af konsollen op og af.

Fjern skruerne fra DVD-drevet ved hjælp af Phillips juvelerens skruetrækker. Løft DVD-drevet op med din venstre hånd. Træk de to stik ud af bagsiden af ​​DVD-drevet med din højre hånd.

Fix DVD-drevet

Sæt DVD-drevet med forsiden nedad på badehåndklædet. Fjern skruerne fra siden af ​​DVD-drevet med Phillips juvelerens skruetrækker. Træk diskskuffen ud af DVD-drevet omkring halvvejs. Løft sagen af ​​DVD-drevet.

Fjern den lille magnet, der sidder fast på indersiden af ​​kabinettet. Påfør lim på den ene side af den lille magnet.

Anbring siden på den lille magnet, der har limen, i spindelhullet i midten af ​​DVD-drevet. Tryk den lille magnet ned for at aktivere limen. Vent mindst seks timer.

Sæt sagen tilbage på DVD-drevet. Sæt kablerne på bagsiden af ​​DVD-drevet. Genmonter DVD-drevet til Xbox 360.

Saml Xbox 360 igen ved at vende de trin, du tog for at adskille den. Tilslut kablerne til Xbox 360 igen.

Tips

Brug en antistatisk rem for at forhindre statisk elektricitet i at beskadige de interne komponenter i Xbox 360.

Advarsler

At bryde et af kablerne, der er fastgjort til bundkortet, kan gøre hele spilkonsollen ubrugelig.