Brug Hjælpemenuen som et menupunkt Handlingsprogram til Apps i OS X

Hjælp-menuen, der altid er synlig i OS X og OS X-apps, er langt mere magtfuld end blot at fungere som en vidensbase til spørgsmål om den anvendte app, den kan også fungere som en fuldgyldig action launcher til alle menupunkter. Dette er nyttigt, når du stadig lærer tastaturgenveje, kan ikke huske, hvor noget er i menuer, eller bare vil udføre en opgave hurtigt, og du kender ikke genvejen. Det lader dig også interagere med menuopgaver, der ikke har en tastaturgenvej.

For at få det bedste ud af dette, skal du huske Hjælp-tastaturgenvej: Kommando + Skift + / for at indkalde Hjælp. Indtast derefter næsten alt, hvad der er en opgave udført af appen via menupunkter, og det matchede menupunkt vælges automatisk fra en trukket menu med en svævende blå pil for yderligere at angive, hvor varen er som sådan:

Selvom det er sikkert nyttigt at lære appgenveje, og hvor ting er i nye applikationer, er det måske bedst brugt til menuopgaver og elementer, der ikke har tastaturgenveje tilsluttet dem overhovedet. Så længe du kender det generelle opgaver navn, indtastes det i menuen Hjælpesøgning efterfulgt af en hurtig nedpil og returnøgle, vil genstart genstanden med det samme.