Sådan repareres en DSI, når skærmen er hvid

Elementer, du har brug for

  • Stjerneskruetrækker

  • Flad skruetrækker

Nintendo DSi er en opgradering til den originale Nintendo DS, der blev udgivet i 2004 af Nintendo. Ud over dobbelte skærme og en nederst berøringsskærm har Nintendo DSi også to kameraer, der giver spillere ekstra muligheder. Desværre lider et lille antal Nintendo DSi-enheder af en hvid skærmeffekt, der påvirker den nederste DSi-skærm og gør den ubrugelig. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at udskifte skærmen, men du kan administrere denne procedure, selvom du mangler nogen erfaring med at reparere Nintendo DSi-enheder.

Sluk din Nintendo DSi, og tænd enheden igen. Kontroller bundskærmen for fortsat hvidhed. Hvis skærmen stadig er hvid og forbliver ubrugelig, skal du udskifte den helt.

Fjern spilvognen fra toppen af ​​enheden, hvis det er relevant. Fjern pennen fra det øverste højre pennespor på Nintendo DSi. Luk skærmen, og vend enheden om.

Fjern batteriet, der er placeret bagpå venstre på enheden og kan fås ved at åbne batterirummet. Sørg for, at DSi allerede er slukket helt, inden du gør det.

Fjern skruerne på bagsiden af ​​Nintendo DSi. Der er syv skruer her, og hver kan fjernes med en stjerneskruetrækker.

Tag bagdækslet af. Dækslet er løst, og du kan simpelthen lirke langs dets kanter for at trække det af og afsløre DSis bundkort.

Find de tre kabler langs den nederste kant af Nintendo DSis bundkort. Hvert af kablerne tilsluttes til et sort stik. Træk forsigtigt og meget let op på hvert stik. Træk ikke hver op mere end et par millimeter, ellers kan de knække. Med stikkene trukket oprejst, skub hvert kabel ud for at afbryde det.

Fjern strømkablerne på enheden. Disse strømkabler er grupperet nær bundkortets bund, hvor de holdes på plads af et hvidt stik. Træk forsigtigt dette stik op for at trække strømkablerne ud på samme måde som du brugte på de tre andre stik på bundkortet.

Fjern de fire skruer på bundkortet ved hjælp af din stjerneskruetrækker. Der er en ensom skrue øverst til højre på bundkortet. De andre tre er grupperet på venstre side af bundkortet.

Tag bundkortet ud af huset, men forsøg ikke at fjerne det helt, da det stadig er forbundet med to kabler. Disse to kabler kan efterlades, som de er. Læg bundkortet ud til siden af ​​DSi, så du kan få adgang til skærmen under det.

Træk bundskærmen ud. Den er løs og kan simpelthen trækkes fri.

Placer den nye udskiftede nederste DSi-skærm i spilsystemets hus. Det glider nøjagtigt, hvor du fjernede den gamle skærm.

Saml Nintendo DSi igen ved at udføre hvert af demonteringstrinene i omvendt rækkefølge. Tænd for DSi.