Lav et telefonopkald med Siri fra iPhone

Du ved næsten helt sikkert, at Siri kan foretage telefonopkald fra iPhone med stemmekommandoer, men med nye versioner af iOS har du en anden god mulighed. Du kan foretage opkald, der automatisk indstilles til at være i højttalertilstand.

Dette Siri højttalertelefon-trick er særligt nyttigt med "Hey Siri" stemmeaktivering, da du kan foretage opkald helt hænder fri fra iPhone, fra skrivebordet, i bilen eller endda fra hele værelset, hvis det er nødvendigt.


Dette er et rigtig let trick at bruge, der er utroligt praktisk, bare vær sikker på at din iPhone er opdateret til den nyeste version af iOS, før du forsøger at bruge den. Selvfølgelig har din iPhone brug for celle service, resten er bare ved at vide de rigtige kommandoer at give til Siri.

Sådan foretager du et opkald på højttalertelefon fra iPhone med Siri

Vil du ringe på højttalertelefon fra din iPhone ved at bruge Siri? Så er alt du behøver at gøre, følgende:

  • Indkald Siri som sædvanligt og sig "call (navn) på højttalertelefon"

Dette virker dog, du bringer Siri, uanset om det er "Hey Siri", hæver telefonen, den lange Home-knap trykker, holder strømknappen på en iPhone X eller endda fra en Apple Watch.

For eksempel vil "ring mor på højttalertelefon" ringe til kontakten 'mor' og placere opkaldet på højttalertilstand automatisk uden at skulle interagere med iPhone overhovedet (og ja du skal ringe til din mor!).

Dette virker med alle navne, så "ring til David Letterman på højttalertelefonen" ville også fungere, hvis du tilfældigvis har kontaktoplysninger og telefonnummer på din telefon. Hvis du har kontakter med navne, som Siri ikke genkender eller udtaler på nogle discombobulated måde, skal du huske at du kan rette Siri udtale for at forbedre navnegenkendelsen for funktioner som denne.

Når opkaldet er placeret, finder du, at højttalerknappen allerede er fremhævet, og opkaldet går gennem de eksterne udgangshøjttalere frem for ørehøjttaleren.

Dette kan virke som en lille funktion, men det er meget nyttigt, når du begynder at bruge det. Tidligere var den eneste måde at opnå dette på at justere præferencer for at indstille alle opkald til standard til højttalertelefonfunktion og derefter foretage et opkald med Siri, men den indstilling er ret bogstavelig, idet hvert enkelt opkald på iPhone bliver standard til højttalertelefon hvis indstillingen er aktiveret, hvilket ikke nødvendigvis er ønskeligt for alle brugere.