Mini DisplayPort til DVI Adapter - Review

Jeg har for nylig købt denne Mini DisplayPort til DVI Adapter fra Amazon til min MacBook Pro. Det kostede mindre end $ 8 inklusive fragt, og det ankom til mit hus om fire dage (til sammenligning er Apples officielle adapter $ 29 + fragt).

Så hvordan fungerer en billig tredjeparts MiniDisplayPort til DVI-adapter i forhold til Apples officielle adapter? Identisk. En kollega har Apple-modellen og andre end nogle grafiske tryk på adapteren selv. Jeg kan ikke fortælle en forskel i enten byggekvaliteten eller ydeevnen, selv emballagen er rigtig ens (se billedet nedenfor). Opsætning er lige så nemt som muligt, tilslut enheden til din MacBook Pro, og tilslut den til dit skærmens DVI-kabel, det vil straks fungere.

Jeg er virkelig tilfreds med købet, jeg reddede et par bucks med tredjeparts billig adapter, men der er bestemt ikke noget galt med Apples version. I betragtning af den enorme værdi af at have en anden skærm, anser jeg dette, og en ekstern skærm er absolut nødvendigt at opgradere til enhver MacBook eller MacBook Pro ejer. Så hvad venter du på? Tag en god LCD-skærm (Sørg for, at din MacBook understøtter den maksimale opløsning), Mini DisplayPort til DVI Adapter , og nyd skærmen fast ejendom!