Få et fantastisk nyt El Capitan tapet af Glacier Point fra Beta 6

Apple er kendt for at vælge fænomenal billedsprog som tapeter, og de holder med det lange løbende tema. De har tilføjet et smukt nyt tapet til OS X El Capitan Developer Beta 6. Hvis du kan lide billeder af stjerneklare nætter og fantastisk natur, så vil du virkelig nyd denne.

Selvfølgelig er ikke alle berettiget til at køre Developer Beta builds af OS X 10.11, men det betyder ikke, at du skal vente til efteråret og den endelige version af OS X El Capitan for at nyde dette smukke billede som din desktop baggrund.


Du skal bare klikke på miniaturebilledet eller spejllinkene nedenfor for at starte den fulde version på 5120 × 3200:

Spejl 1 - fra reddit

Spejl 2 - fra MacRumors

For dem, der er mindre bekendt med de naturskønne vidundere i Californien, er denne levende fangst af en klar nattehimmel over Yosemite-dalen, hvor de forskellige granitformationer og kløfter fremhæves fremtrædende. Billedet ser ud til at være taget fra det retmæssigt populære kæbende Glacier Point synspunkt højt op i Yosemite National Park, ja den samme park, der har inspireret navnene på både OS X Yosemite og OS X El Capitan.

Tapetet ser helt fantastisk ud på stationære Mac'er, og lige så imponerende på iPad, iPhone og iPod touch. God fornøjelse!

Takket være @ mapet86 til det øverste desktopbillede og for at pege på Twitter:

Jeg synes, dette er et nyt tapet i beta 6 @osxdaily pic.twitter.com/GjosUX3CQf

- Martin  Petrás (@ mapet86) 3. august 2015

Og takket være en Davis for at pege os mod MacRumors forum og IMGUR spejl steder i fuld opløsning versioner.