Marching Band Team Building øvelser

Ligesom en familie har et marcherende band brug for et unikt bånd med gensidig respekt og evnen til at gå på kompromis for at de kan arbejde godt sammen. Teambuilding-øvelser kan styrke et bands rapport og hjælpe dem med at polere deres samarbejdsevner såvel som deres musikalske færdigheder.

Den menneskelige knude

Den menneskelige knude er en populær "isbryder" -øvelse, der består i at opdele marcheringsbåndet i mindre grupper (helst i grupper på 10 for at få mere komplicerede "knuder) og have hver gruppe stående i en cirkel. Hver gruppe skal strække armene ud i kreds og tag fat i hænderne på to forskellige mennesker. Hver gruppe skal derefter arbejde sammen for at løsne "knuden", mens de ikke er i stand til at give slip på hænderne på deres partnere. Det vindende hold er den gruppe, der løsner deres knude først. Denne øvelse er designet til at forstærke vigtigheden af ​​teamwork, kommunikation og arbejde godt under pres.

Adjektiv Navnespil

Dette indledende spil består af hele marcheringsbåndet, der står i en cirkel, og hvert medlem tager en tur og siger deres navn og et adjektiv, der beskriver deres personlighed, der starter med det samme bogstav som deres navn. For eksempel, hvis bandmedlemmets navn er "Chad", kan han muligvis introducere sig med: "Hej. Jeg er cool Chad." Hvert medlem skal huske og recitere alle de navne, der er gået foran dem, såvel som det unikke adjektiv, der blev brugt af hver person. Dette spil giver ikke kun hvert bandmedlem mulighed for at udtrykke deres personlighed, det er også godt til memorisering, fokus og lyttefærdigheder.

Zip Zap Zop

Zip Zap Zop er et konkurrencedygtigt, men sjovt, rytmisk spil, der skaber et element af fokus, konkurrence og koordineringsfærdigheder blandt en gruppe. Spillet starter med at samle marcheringsbåndet i en stor cirkel. Et medlem af bandet peger på et andet medlem inden for cirklen og siger "Zip", hvortil medlemmet skal svare "Zap" og se på et andet medlem, der svarer ved at sige "Zop" og ser på et andet medlem. Spillet fortsætter på denne måde, indtil et medlem tøver eller bryder reglerne ved at sige det forkerte ord ude af rækkefølge. En spiller, der laver en fejl, er ude, og vinderen er det sidste medlem af bandet, der står.