Sådan sendes en blokeret tekst

Elementer, du har brug for

  • Online sms-tjeneste

  • Modtagerens 10-cifrede mobiltelefonnummer

  • Modtagerens mobiltelefonudbyder

Tekstbeskeder har vist sig at være et effektivt og effektivt kommunikationsmiddel til både personlig og forretningsmæssig brug. Der er dog tidspunkter, hvor du måske ønsker at sende en tekst anonymt - også kaldet at sende en blokeret tekst. Dette kan dog ikke gøres direkte fra din mobiltelefon, uden at dit nummer er inkluderet i meddelelsen. For at sende en blokeret tekstbesked skal du bruge en gratis sms-tjeneste. En online sms-tjeneste kan sende en tekstbesked fra en anonym e-mail til en modtagers mobiltelefon.

Find en gratis sms-tjeneste, der giver dig mulighed for at sende tekstbeskeder uden at oplyse dit mobilnummer, såsom TextYourBuddy.com eller GizmoSMS.com. Disse gratis sms-tjenester giver dig mulighed for at sende anonyme sms'er og modtage svar.

Indtast de nødvendige oplysninger for den tekstbesked, du vil sende. Gratis sms-udbydere beder om dit navn, hvilket er valgfrit, modtagerens 10-cifrede mobiltelefonnummer og hans mobiludbyder.

Udfyld det tomme tekstfelt med den besked, du vil sende. Som med en normal tekstbesked får du adgang til op til 150 tegn pr. Besked.

Send SMS'en, når du har bekræftet, at alle de indtastede oplysninger er korrekte.

Tips

Afhængigt af modtagerens tjenesteudbyder kan det tage lidt længere tid end normalt, før beskeden modtages.

Hvis du ikke ønsker at bruge en sms-tjeneste, kan du oprette en anonym e-mail-adresse ved hjælp af et hvilket som helst gratis e-mail-firma og sende tekstbeskeder med det ved at kende din modtagers 10-cifrede nummer og mobiloperatørens e-mail-domænenavne.