Sådan laver du et udskrivbart billedpuslespil

Elementer, du har brug for

  • Hårdt papir

  • Saks

  • Klistermærkepapir

Du kan oprette et udskriveligt billedpuslespil til at tjene som en personlig gave eller som en aktivitet, som et barn kan gennemføre. Billeder kan hjælpe med at bringe glade minder tilbage, hvilket gør det lettere at færdiggøre et puslespil af det. Puslespil kan fås i forskellige størrelser og stykker. Ved at lave dit eget udskrivbare billedpuslespil kan du tilpasse størrelsen og antallet af brikker, så de passer til den person, du planlægger at give det til. Der er internetsider og grafikprogrammer, såsom Adobe Photoshop, du kan bruge til at oprette udskrivbare billedpuslespil.

Gå til Dumpr.net for at oprette et puslespil ved at vælge "Puslespil" fra hjemmesiden. Klik på "Gennemse" for at vælge og uploade den billedfil, du vil oprette et puslespil med. Klik på "Fortsæt", når du er færdig. Højreklik på billedet, der er oprettet, og vælg "Gem billede som." Klik på knappen "Gem" for at gemme billedet som en fil på din computer. Åbn filen i Windows Live Photo Gallery, og klik på menuen "File" for at vælge "Print". Vælg din papirstørrelse og et layout, og klik på "Udskriv" for at udskrive på hårdt papir. Klip puslespilene ud af udskriften.

Udskriv en puslespilskabelon på mærkatpapir. Du kan finde en puslespilskabelon på FreePrintableFun.org eller DLTK-Kids.com. Åbn din billedfil i Windows Live Photo Gallery, og klik på menuen "File" for at vælge "Print". Vælg din papirstørrelse og et layout, der måler det samme eller mindre end den trykte puslespilskabelon, og klik på "Udskriv" for at udskrive på mærkatpapir. Påfør et trykt mærkatpapir på hver side af hårdt papir, og sørg for, at puslespilskabelonen er lige bag billedets placering. Skær puslespilsbrikkerne ud fra skitseringen af ​​puslespilskabelonen.

Opret et udskriveligt billedpuslespil ved hjælp af Adobe Photoshop. Åbn din billedfil i programmet, og opret et andet lag af billedet ved at klikke på "Ctrl" + "J" -tasten på dit tastatur til Windows eller "Command" + "J" til Mac-computere. "Lag 1" føjes til paletten "Lag". Opret et andet lag, der kaldes "Lag 2" ved at klikke på ikonet i bunden af ​​paletten "Lag", der vises som "Opret et nyt lag", når du placerer din markør på det. Skift baggrundsfarven på "Lag 2" til sort ved at klikke på "Rediger", vælge "Fyld" og klikke på "Sort" i rullemenuen til "Brug". Klik på "OK". Klik på "Lag 1" i paletten "Lag". Klik på menuen "Filter" for at vælge "Texture" og vælg "Texturizer". Klik på rullemenuen med tre vandrette linjer ud for "Tekstur" til højre på skærmen. Det vises som "Indlæs tekstur", når du placerer markøren på den. Find "Puzzle" -teksturen fra din computer, og klik på "Load". Tilbage i dialogboksen "Texturizer" skal du vælge "Puzzle" i rullemenuen til "Texture". Juster "Skalering" til "200%" og "Relief" til "6" for udseendet af puslespilene på billedet. Klik på "OK". Klik på "Lag 1" på paletten "Lag", og træk den op for at gå før "Lag 2". Billedfilen vises nu med et puslespil og er klar til at udskrive på hårdt papir. Skær puslespilene ud.

Tips

For at finde Puzzle-strukturen på din computer til brug i Adobe Photoshop til Windows skal du gå til dit C-drev for "Program Files". Klik på "Adobe" -mappen for at få adgang til "Photoshop" -mappen. "For Macs, find" Photoshop " mappe i "Applications." Gå til "Presets" -mappen for at åbne mappen "Textures" og vælg "Puzzles.psd."