Sådan spiller du multiplayer-zombier i Call of Duty

Elementer, du har brug for

  • PC, PlayStation 3 eller Xbox 360

  • Ledsagende kopi af "Call of Duty: World at War"

Udviklet af Treyarch, Activisions førstepersonsskydespil "Call of Duty: World at War" fokuserer på 2. verdenskrigbaseret kamp, ​​der giver spillerne mulighed for at spille som både amerikanske og russiske soldater i både singleplayer-kampagner og en multiplayer-tilstand. Derudover har spillet en oplåsbar tilstand, hvor spillere kæmper med nazistiske zombier. Du kan spille denne tilstand som en enkelt spiller eller et samarbejdsvilligt multiplayer-spil. Pointen med spillet er at overleve så længe som muligt, mens du afværger bølger af stadig vanskeligere zombier.

Spil gennem spillets singleplayer-kampagne i enhver vanskelighed.

Afslut den sidste mission og lad kreditterne rulle. Når kreditterne er overstået, kan du spille lidt af singleplayer-zombietilstanden.

I hovedmenuen skal du vælge “Cooperative” efterfulgt af typen af ​​multiplayer-spil (Online, System Link eller Split Screen) efterfulgt af “Nazi Zombies” at spille.

Tips

I singleplayer-tilstand slutter spillet, når din karakter dør. I multiplayer-tilstand har du dog 30 sekunder til, at en af ​​dine holdkammerater kommer til at genoplive dig ved at nærme dig og holde knappen "Brug" eller "Genindlæs". Indtil da kan du bruge din pistol på fjender svarende til "Last Stand" -funktionen, du kan bruge i almindelig multiplayer-tilstand.