iPad bilmonteringer

Vil du montere en iPad i din bil? Du kan installere en iPad på dit dashboard for nem adgang, det er en god ide, der sikkert vil forbedre den tid, du bruger i trafik. Jeg vil dække to løsninger her, den ene er et bilmonteringssæt, der sandsynligvis er den bedste løsning på gør-det-selv-markedet, og den anden er et billigt, ingen dikkedarer hack, der får jobbet på et stramt budget.

Den bedste iPad bilmontering

Den mest professionelle udseende (se ovenstående billede), der er let at installere, er at se Padholder iPad Car Holder , det er en universel pasform og hævder at installere problemfrit i enhver bil dashboard uden nogen synlige skruer. Dette er nok det bedste produkt på markedet for en gør-det-selv-løsning, og producenten hævder, at du kan installere kittet i 5-25 minutter, ikke dårligt.

Padholder iPad Car Holder Universal Fit koster lige under $ 150 og inkluderer gratis forsendelse fra Amazon .

Den billigste iPad bilmontering

For en billig og nem iPad bilmontering (eller hvor som helst for den sags skyld), brug kun velcro. Dette er mere af et hack end et officielt bilmonteringssæt. Et godt iPad tilfælde med nogle velcro strips giver dig mulighed for at vedhæfte iPad næsten overalt, inklusive din bil dash. Multifunktionen i iPad og velcro-ideen gjorde internettet runder tidligere på året med en fængende video, men det er en rigtig anstændig og meget billig løsning til nem montering i bilen, eller hvor som helst du kan holde nogle velcro. Den største ulempe ved denne tilgang er, at den er afhængig af bilens dashboard, og det gør det vanskeligere for føreren at få adgang til iPad.

Velcro strips er omkring $ 10 for en pakke, der er af industriel styrke og du vil bruge en billig iPad case så godt, du behøver ikke at holde kardborrelisten direkte på iPad. Alt sammen koster en billig sag og nogle strimler er omkring $ 15 - $ 20, ikke dårligt!

Billedet nedenfor er af en iPad installeret på bilens instrumentbræt med velcro, de bruger ikke en sag, men som jeg synes er en fejl, da klæbemiddelklæbemiddelet derefter påføres direkte på iPad.

Der er nogle andre løsninger, der omfatter forrude monteringer, der bruger sugekopper til at holde iPad til din forrude, men de er bedømt så dårligt, at jeg ikke rigtig anser dem en levedygtig mulighed endnu. Der er også et par begrænsede sæt, der installerer iPad-mounten i en kopholder, en af ​​mine kolleger havde en billig model af disse og hans iPad gentagne gange faldt ned med brug, ikke godt.

Udforsk nogle af de andre muligheder derude, men jeg tror, ​​at hvis du er seriøs om en iPad bilmontering, skal du bare gå til Padholder iPad Car Holder . På dette tidspunkt ser det ud som det bedste kit jeg har set.