IOS 10-opdateringsproblem fejler, kræver, at iTunes fastsætter tegnet iPhone og iPad

Nogle brugere oplever problemer med at installere iOS 10-softwareopdateringen ved hjælp af mekanismen Over-the-Air Software Update. Problemet er ikke subtilt, hvis det opstår, opdateringen stopper og viser derefter en "Connect to iTunes" skærm svarende til genoprettelsesfunktionen, hvilket forhindrer opdateringen i at gå videre. I det væsentlige betyder det, at iPhone eller iPad bliver muret og ubrugelig, indtil den kan genoprettes eller opdateres med iTunes og en computer.


Opdatering: Apple har tilsyneladende løst problemet med OTA-opdateringen. Hvis din enhed stadig sidder fast på iTunes-logoskærmen, skal du fortsætte med gendannelses- eller opdateringsprocessen med iTunes som anbefalet.

Fejlfinding iOS 10-opdatering Fejl i forbindelse med iTunes-problem

Hvis du oplever problemet "connect to iTunes", har iOS 10-opdateringen mislykkedes, og du skal bruge iTunes til at løse problemet.

  1. Slut den berørte iPhone, iPad eller iPod touch til en computer med et USB-kabel
  2. Åbn iTunes og vælg "Opdater" - dette kan gøre det muligt for enheden at fuldføre iOS 10 opdateringsprocessen
  3. Hvis "Opdatering" ikke er tilgængelig eller fejler, skal du vælge "Gendan"

Nogle brugere, der gendanner den effektive iPhone eller iPad via iTunes, opdager, at enheden nedgraderes til iOS 9.3.5, i stedet for at opdatere til iOS 10. Hvis det sker, kan det være en god ide at forblive iOS 9.3.5 i et stykke tid indtil problemerne med opdateringen af ​​iOS 10 er løst, eller brug iTunes til at installere iOS 10-opdateringen i stedet for OTA-mekanismen på enheden.

Når du tilslutter den murede enhed til iTunes, kan du støde på følgende meddelelsesmeddelelse:

"Der er et problem med iPhone" (Enhedsnavn) ", der kræver, at den opdateres eller gendannes.

Problemet kan afhjælpes ved at opdatere din iPhone, som bevarer dine indstillinger og indhold. Hvis opdatering ikke virker, kan det være nødvendigt at klikke på Gendan, hvilket sletter alle indstillinger og indhold. Hvis du sikkerhedskopierede denne iPhone til denne computer eller iCloud, bliver du bedt om at gendanne backupen på iPhone. "

Der er rapporter om, at jeg har installeret iOS 10 på iTunes-logo-skærmens murede enheder ved blot at vente på, at iTunes har iOS 10-opdateringen tilgængelig, og i stedet vælger opdateringsknappen eller ved hjælp af iOS 10-IPSW-filer, der matcher enheden.

Hvis opdateringen mislykkes, informerer iTunes brugeren om, at enheden skal gendannes til fabriksindstillingerne, som derefter kunne gendanne fra en sikkerhedskopi.

Endelig kan nogle af de berørte brugere, der forsøger at bruge genoprettelses- eller gendannelsestilstand for at gendanne iPhone eller iPad, støde på en fejl 1671 eller lignende fejlmeddelelse i iTunes, hvilket yderligere komplicerer problemerne. Fejlen på 1671 kan løses ved blot at vente, indtil Apple-serverne kan kontaktes igen med succes. Der er også blandede rapporter om at løse iTunes fejl 1671 ved at genstarte iPhone eller iPad og Mac eller PC.

Sådan repareres en fuldstændigt fejlet iOS 10 Update

IOS 10 opdatering er helt mislykket, og nu kan du ikke bruge en iPhone eller iPad overhovedet? Dette er temmelig sjældent, men hvis det sker, skal du måske forsøge at genoprette gendannelsesfunktionen. Dette virker, hvis din enhed fortsat af en eller anden grund har problemer med opdateringen af ​​iOS 10-opdateringen eller iOS 10-opdateringen, der sidder fast.

Lad os først antage, at du har tilsluttet iPhone eller iPad til iTunes og brugt ovenstående metoder nær toppen af ​​artiklen til ingen succes. IPhone eller iPad er helt muret og ubrugelig. Det er da dette næste skridt kommer ind.

Hvad du skal gøre er at gendanne det via iTunes med Recovery Mode, så er det sådan:

  1. Når iPhone eller iPad er tilsluttet computeren, skal du holde nede Hjem-knappen og tænd / sluk-knappen, indtil du ser  Apple-logoet
  2. Så snart du ser Apple-logoet, skal du kun holde knappen HOME nede og slukke for tænd / sluk-knappen
  3. Hold Hold knappen Home, indtil iTunes meddeler dig en enhed i genoprettelsesfunktion
  4. Vælg at gendanne iPhone eller iPad i genoprettelsesfunktionen

Når enheden er blevet genoprettet, vil den enten gendanne fra en backup, eller du kan opdatere til iOS 10 igen via iTunes.

Hvis du oplever problemer med opdateringen af ​​iOS 10, eller hvis du har rettet et iOS 10 opdateringsproblem, så lad os det vide i kommentarerne!