Sådan afspilles en afspiller for en medieafspiller på VLC

Afspilningslister til medieafspillere kan findes i en række formater; de mere populære afspilningslister inkluderer filtyperne M3U og ASX. VLC Media Player understøtter oprettelse af dine egne playlister eller import af playlister, der bruges i andre medieafspillere. Brugere kan importere XSPF-, ASX-, B4S- og M3U-afspilningslister til VLCs hovedafspiller, som derefter kan føjes til og gemmes baseret på dine behov.

Trin 1

Besøg Videolan.org, og klik på knappen "Download VLC" i midten af ​​siden (se "Ressourcer"). Vent til din download er færdig. Kør installationsfilen ".exe" for at konfigurere applikationen. Vælg en placering på din harddisk, som VLC Media Player skal gemmes til, accepter vilkårene for brug og start programmet.

Trin 2

Klik på fanen "Afspilningsliste" øverst på VLC's skærm, og vælg indstillingen "Indlæs afspilningsliste". Gå ind i vinduet "Åbn afspilningslistefil".

Find afspilningslistefilen på din computer, og klik på "Åbn". Din playliste indlæses i VLCs hovedprogramvindue. Fremhæv det første spor, du vil afspille, og klik på "Afspil" -knappen i VLCs hovedgrænseflade.