Hvordan får jeg tv i et fjerntliggende område?

Du ønsker at få tv, men du bor i et fjerntliggende område. Selvom meget af verdens befolkning bor i nærheden af ​​byer, og de har en bred vifte af tv-muligheder, er dette simpelthen ikke tilfældet for dem, der bor i fjerntliggende områder. Over-the-air signaler kommer ikke så langt ud, og det er simpelthen ikke omkostningseffektivt for kabelsystemer at tilslutte en håndfuld kunder på et kabel hundreder af miles langt. Den gode nyhed er, at der er en løsning: satellit-tv.

Trin 1

Tjek dine synslinjer. For at installere en DirecTV- eller Dish Network-parabol til at modtage tv-signaler skal du have et klart overblik over den sydlige himmel. Det betyder, at du ikke kan have træer eller strukturer i vejen. Hvis du har noget, der blokerer for din synsfelt til satellitten, skal du muligvis overveje at opføre et tårn for at løfte skålen over blokeringen.

Trin 2

Kontakt DirecTV og Dish Network, de to største udbydere af tv via satellit, og overvej dine muligheder. Men hvis du ønsker at få netværk som FOX, NBC, ABC og CBS, skal du bestille en pakke med lokale kanaler, og disse er ikke nødvendigvis tilgængelige på begge satellitsystemer i alle områder.

Trin 3

Sammenlign priserne og funktionerne i pakkeplanerne, der tilbydes af satellit-tv-udbydere. Sørg for, at de tjener dit område.

Arranger en installation. Hvis du er en ny kunde, skal du drage fordel af alle tilbud såsom gratis grundlæggende installation, som inkluderer en modtager til hvert af dine fjernsyn og en installeret parabol og ledninger. Medmindre du har en alt for kompliceret installation (fisker ledninger gennem vægge eller bygger et tårn til din tallerken), skal du overhovedet ikke betale for meget, og du får endda få måneder gratis programmering.