Sådan reformeres en iPad

Hvis du for nylig har opgraderet til en ny iPad, og du enten sælger eller passerer din gamle iPad, vil du gerne reformere iPad, før du sender den ud for at leve med den nye ejer. Der er to måder at gøre dette på, en fra iTunes og en fra iPad direkte ved hjælp af iOS-indstillinger, og begge metoder fjerner alle dine personlige data, sange, medier, indhold og indstillinger fra iPad.

Reformatér og slet iPad ved hjælp af iTunes

Dette fjerner alle dine apps, data og indstillinger fra iPad, så den er klar til at blive konfigureret som en ny enhed:

  1. Start iTunes og sæt din iPad i din computer
  2. Vælg iPad fra listen på venstre side af iTunes
  3. Se under fanen "Oversigt" (det er standardfanen), og klik på "Gendan" som vist nedenfor
  4. Hvis du ikke ønsker at opretholde en sikkerhedskopi af iPad, skal du klikke på "Do not Back Up"
  5. Gendannelsesprocessen tager et par minutter, da det sletter dine iPad-data og genopretter iOS-systemsoftwaren til enheden
  6. Enheden er blevet omformateret og gendannet til sin oprindelige tilstand, når du ser skærmen "Opret forbindelse til iTunes"

Nu, hvis du planlægger at sælge iPad eller give den til en anden, er dette et godt sted at stoppe. Hvis du bare vil omformatere iPad, så du kan sætte den op igen selv fra en ren start, skal du tilslutte iPad til iTunes og vælge "Set Up As New" for at gøre krav på enheden igen.

Den anden metode til at formatere iPads data er via iPad selv, selv om jeg vil anbefale iTunes-måde, hvis du planlægger at overføre hardware til en anden.

Reformatér og slet indhold ved hjælp af iPad

Du kan også slette alle iPad-data direkte fra iOS:

  1. Tryk på appen "Indstillinger" for at åbne den
  2. Tryk på til "General"
  3. Tryk på "Reset" og rul til bunden
  4. Tryk på "Slet alt indhold og indstillinger", og tryk så for at bekræfte, at du vil slette alt, dette kan ikke fortrydes

Dette virker på alle versioner af iOS til iPad, men husk udseendet af indstillingerne kan se lidt anderledes ud, afhængigt af din version af systemsoftwaren.

Hvis du har adgangskode, skal du indtaste det før du fortsætter. Indtast adgangskoden, og bekræft derefter, at du vil slette alle dataene.

At gå igennem iOS er generelt en hurtigere metode, og det vil rydde alle indstillinger og data, men det betragtes ikke som sikkert, fordi det ikke gendanner iPad-systemsoftwaren. Igen, når du er færdig, kan du give iPad til den nye ejer og forbinde den til iTunes for at starte på ny.