Sådan programmeres en Innovage Jumbo Universal Remote

Innovage Jumbo Universal Remote er stor. Virkelig stor. Denne fjernbetjening er designet til brug af mennesker, der har syns- eller motorkontrolproblemer, og har en række grundlæggende kontrolfunktioner til fem enheder - et tv, en videobåndoptager, en dvd-afspiller, kabelboks og satellitmodtager.

Trin 1

Tænd den komponent, du vil programmere, i fjernbetjeningen. Bemærk navnet på producenten, og find koden eller koderne for producentens enheder på listen, der følger med fjernbetjeningen.

Trin 2

Hold kodesøgeknappen nede i øverste venstre hjørne af fjernbetjeningen i mindst tre sekunder, eller indtil den røde indikatorlampe på fjernbetjeningen lyser.

Trin 3

Tryk på knappen på fjernbetjeningen til den enhed, du vil programmere. Indikatorlampen skal blinke en gang og derefter vende tilbage til at blive tændt.

Trin 4

Brug fjernbetjeningens numeriske tastatur til at indtaste det trecifrede nummer til din enhed. Hvis din enheds kode er 373, skal du trykke på 3-tasten, 7-tasten og derefter 3-tasten igen, den ene efter den anden. Indikatoren blinker, når du trykker på de to første taster og slukker derefter, når du har indtastet den sidste tast. Hvis det i stedet blinker et par gange, skal du indtaste en anden kode.

Ret fjernbetjeningen mod komponenten, og tryk på "On / Off" -tasten. Hvis din komponent slukkes, ved du, at du har valgt den rigtige kode. Hvis den ikke gør det, skal du gentage denne proces med en anden kode.