Sådan ændres farvegrænser i Illustrator

Adobe Illustrator tilbyder en række grænsemuligheder. Forskellige mønstre tilbyder unikke stilarter, og fyld og streg kan anvendes for at gøre dem mere interessante.

Dekorativ kant

Gå til "File"> "Place" for at placere dit billede på tegnebrættet. Vælg værktøjet "Rektangel" og træk det rundt om billedet på tegnebrættet. Former kan få en farveudfyldning eller et farvestreg. Vælg en dekorativ kant fra panelet "Børster". Hvis det ikke er åbent, skal du gå til "Vindue"> "Børster" for at åbne panelet. Alle paneler kan åbnes eller lukkes fra menuen "Vindue".

Klik på pil ned længst til højre på panelet "Pensler" for at få vist undermenuen. Rul ned til bunden, og flyt musen over undermenuen "Åbn penselbibliotek"> "Dekorativt." Klik på de dekorative børster, du vælger, såsom "Elegant Curl_Floral Brush Set", for at åbne panelet med et udvalg af dekorative børster til kanter.

Eksperimenter med dekorative børster, indtil du finder en, du kan lide. Angiv vægten af ​​den dekorative børste fra linjen "Indstillinger".

Skift farven på de dekorative børster ved hjælp af en solid farve på streg, ikke fyldet. Husk, at grænsen er stregen fra et rektangel oprettet omkring billedet. At vælge at fylde rektanglet med farve dækker billedet.

Grænser med Fill & Stroke

Vælg grænsen, og gå til "Objekt"> "Udvid udseende." Du vil bemærke, at der vises flere stier og ankerpunkter langs grænsen. Din kant er nu et udvidet objekt, som et fyld og streg kan anvendes på.

Vælg "Fyld" fra panelet "Værktøjer", og udfyld rammen med en ensfarvet farve uden streg. Klik på firkanten med den røde linje igennem for at deaktivere en fyldning eller et streg. Dette betyder ikke noget slag eller fyld, når det er valgt. Du vil bemærke, at grænsen ser ud som den med et strejke, før grænsen blev udvidet.

Gå til "Vindue"> "Gradient" med "Udfyld" stadig valgt. En gradient kan kun anvendes på en pensel, der er blevet udvidet, fordi det er et objekt med stier og forankringspunkter. Skift gradientfarver ved at dobbeltklikke på skyderne. Du har nu en gradientfarve på grænsen.

Vælg streg fra panelet "Værktøjer" og fjern fyldet. Slaget på en udvidet kant vises nu som en kontur uden farve inde i den dekorative børste.