Vandtæt en iPhone på et budget med en Zip Lock Bag

Vidste du, at du kan sætte en iPhone i en plastikpose og stadig bruge touchscreenen? Ja, det er rigtigt, hold din iPhone i en lufttæt lynlås taske, og du får et øjeblikkeligt og utrolig billigt vandtæt taske til din iPhone. Nå, vandtæt kan være lidt aggressiv, og måske vandafvisende er et bedre udtryk, hvis du forsegler det helt og er ret delikat med det, men i betragtning af den ekstremt billige pris er det svært at slå, hvis du er i klem og har brug for nogle Hurtig stænkbeskyttelse til iPhone, uanset om det er fordi du kaster rundt i køkkenet eller badekarret eller simpelthen fordi du bruger en dag på stranden.


Det er bare et spørgsmål om at sætte iPhone i en lynlåst plastikpose, der for det meste er luft og vandtæt. Det er ret nemt at kontrollere ved at klemme posen og se, om luften flyder eller bobler op som det skal.

Forestil nu mulighederne med en (semi) vandtæt iPhone: Maler dit hus uden at male din iPhone! Gennemse nettet fra badet! Opdater Facebook i hælde regn! Tekst dine venner fra havets dybder! Godt, måske ikke så ekstremt, men du får point, men for de sidstnævnte tilfælde af svømning eller dykning med en iPhone er der faktisk sande vandtætte sager til iOS-enheder til rådighed, hvis du ikke har noget imod at springe nogle alvorlige penge på dem.

Selv om dette kan virke som et ret sjovt tip, men det er faktisk virkelig nyttigt, og jeg har allerede fundet mig selv ved at bruge det et par gange rundt om huset til både iPad og iPhone. Selvfølgelig skal du sørge for, at forseglingen på ziplock tasken er meget stærk, ellers vil din iPhone drukne og ende med væskeskader. Lad det ikke ske, men hvis det gør, så er det sådan, hvordan du redder iPhone mod vandskader.

Sammenhængen med dette tip stammer fra madlavning, som vi også har anbefalet specifikt til iPad også som en måde at holde det sikkert i køkkenet fra stænk, ingredienser og beskidte hænder:

Så, Første og 20 siger, at det samme trick virker med iPhone i en zippy låst baggy også, og hvorfor ville det ikke? Giv det en tur, det er bestemt meget billigere end et sandt vandtæt kabinet!

Hoveder op til First & 20 for iPhone-billedet, og til Eliza V til iPad.