Sådan installeres QuickTime-komponenter

Tredjepartsudviklere kan tilføje funktionalitet til Apples QuickTime-videoafspiller via plug-ins kaldet QuickTime-komponenter. Disse giver QuickTime-brugere mulighed for at se et bredere udvalg af videofiler, bruge specielle funktioner og kode videoer i yderligere formater. Apple er vært for en webside, der linker til downloadplaceringerne for tredjeparts QuickTime-komponenter. Brugere skal downloade de ønskede komponenter separat fra hver udviklers websted og installere dem individuelt.

Trin 1

Gå til hjemmesiden QuickTime Components (se Referencer). Klik på den komponent, du vil downloade; dette vil linke dig til det relevante websted. Klik på downloadlinket, og tryk på knappen "Gem" i skærmprompten.

Trin 2

Dobbeltklik på .dmg-filen for komponenten for at montere den på dit skrivebord.

Trin 3

Klik på din harddisk under "Enheder" i Finder-vinduet. Dobbeltklik på mappen Bibliotek. Åbn QuickTime-mappen. Hvis der ikke er en QuickTime-mappe, skal du gå til menuen "File" og vælge "New Folder". Navngiv mappen "QuickTime".

Trin 4

Åbn et andet Finder-vindue ved at trykke på Command-N. Fremhæv det diskbillede, du monterede i trin 2. Klik på komponentfilen, træk det til QuickTime-mappen, og slip det.

Dobbeltklik på "Pref App" -filen, hvis diskbilledet indeholder en, og bekræft præferencerne i skærmprompten.