Sådan faxes du via e-mail

E-mail-faxtjenester er en af ​​de nyeste innovationer i den måde, vi driver forretning på. Du har ikke længere brug for en fasttelefon og en faxmaskine for at modtage og sende faxer. Nu kan du sende og modtage faxer via e-mail, hvad enten det er på din stationære, bærbare computer, tablet eller smartphone ved at tilmelde dig en e-mail-faxtjeneste.

Der er et antal e-mail-faxtjenester at vælge imellem. Sammenlign priser, tjenester og anmeldelser, og vælg den, du synes er bedst for dig. Det typiske månedlige gebyr er lavere end en dedikeret fasttelefon.

De fleste tjenester giver dig et dedikeret telefonnummer til at modtage dine faxer, men du vil kunne få fax sendt til flere e-mail-adresser. Du kan have fra 1 til 25 brugere i din plan afhængigt af den service, du vælger.

For at sende en fax indtaster du normalt faxnummeret inklusive landekode og områdenummer efterfulgt af e-mail-adressen til tjenesteudbyderen i afsnittet "Til" i din e-mail. For eksempel [email protected]. Derefter skriver du indholdet af faxen i e-mailens brødtekst. Du kan også vedhæfte dokumenter til e-mailen, der skal medtages i faxen.

Du modtager faxer som vedhæftede filer, normalt i en PDF- eller tiff-fil. Du skal blot downloade og åbne filen.

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

  • Email konto