Sådan sendes og modtages sms'er i Indien

Forskellige websteder er begyndt at tilbyde gratis SMS-tjenester til mange lande, herunder Indien. Den bedste del er, at du på de fleste hjemmesider både kan sende og modtage teksterne gratis, hvilket betyder, at hverken du eller modtageren skal betale for tjenesterne. Tilmelding er enkel.

Trin 1

Tilmeld dig et websted, der tillader afsendelse og modtagelse af SMS i Indien (se Ressourcer). Gå til et af webstederne, klik på knappen "Tilmeld" eller "Registrer", og angiv de oplysninger, den beder om. Når du har indsendt formularen, vil du være registreret og klar til at sende og modtage SMS.

Trin 2

Log ind på hjemmesiden, når du har tilmeldt dig. Du bliver nødt til at indtaste det brugernavn og den adgangskode, du oprettede under registreringen.

Trin 3

Indtast det nummer, som du vil sende SMS'en til, i feltet "Til".

Trin 4

Skriv din besked i feltet "Besked". Du kan tilføje dit navn i slutningen, så modtageren genkender afsenderen.

Klik på "Send" eller "Send SMS." Når modtageren modtager beskeden, kan han svare på den. Du vil modtage svaret enten via e-mail eller hjemmesiden. For eksempel, hvis du sender beskeden via SendSMSNow-webstedet, modtager du svaret i webstedets indbakke, som er tilgængelig fra menuen til venstre på siden.