Sådan synkroniseres min iPad med min pc

Elementer, du har brug for

  • Højhastigheds internetforbindelse

  • iPad-oplader / USB-kabel

IPad kræver periodisk synkronisering med en Windows- eller Mac-computer for at sikkerhedskopiere dine filer og synkronisere alle videoer, musik, billeder og dokumenter, du deler via din iTunes-konto. Du skal også udføre en indledende synkronisering for at starte din iPad første gang du bruger den. Synkroniseringsprocessen er ret automatisk, så alt hvad du skal gøre er at starte det og vente. Synkronisering kræver, at du holder dig opdateret med den nyeste version af iTunes på din pc.

Slut din pc til internettet, gå til iTunes Store, og download den aktuelle version af iTunes ved at klikke på knappen "Download". Hvis du allerede har iTunes installeret, skal du kontrollere for opdateringer ved at klikke på "Hjælp" og derefter "Søg efter opdateringer." Følg alle anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen. Luk iTunes, når installationen eller opdateringen er gennemført.

Sæt din iPads opladerkabel i dockporten i bunden af ​​iPad, og sæt den anden ende i en USB-port på din computer. Hvis dit kabel har tilsluttet vægopladeren, skal du trække det af for at afsløre USB-stikket.

Luk vinduet "Autoplay" ved at klikke på det røde "X", hvis dette vindue åbnes.

Vent til iTunes starter, hvilket det skal gøre automatisk, når din computer registrerer iPad. Hvis det ikke gør det, skal du starte iTunes manuelt. Vent på, at din iPad vises under "Enheder" i venstre iTunes-rude.

Klik på din iPad's navn under "Enheder". Dette viser dig oplysninger om din iPad. Synkroniseringen starter sandsynligvis automatisk, når iTunes registrerer din iPad. Hvis den ikke gør det, skal du klikke på knappen "Synkroniser" i nederste højre hjørne.

Se skærmen øverst i iTunes-vinduet. Afbryd ikke eller forsøg at bruge din iPad, før denne skærm siger, at synkroniseringen er fuldført.

Tips

Vælg bestemte emner, der skal synkroniseres, ved at klikke på "Synkroniser kun markerede sange og videoer" på skærmbilledet Oversigt. Klik på linkene "Musik", derefter "Film", derefter "Tv-udsendelser" og derefter "Bøger" eller "Fotos" øverst på skærmen, og følg instruktionerne på skærmen for at vælge, hvilke emner der skal synkroniseres med iPad.

Klik på "Åbn iTunes, når denne iPad er tilsluttet", hvis iTunes ikke startede automatisk, når du tilsluttede din iPad.

Advarsler

Hvis du ikke synkroniserer din iPad, sikkerhedskopieres dine apps, data og andre køb ikke, og du risikerer at miste dem, hvis der sker noget med din iPad.