Garmin 255W skjulte funktioner

Garmin nüvi 255W har en fire-tommer LCD-berøringsskærm, et microSD-kortspor og muligheden for at gemme op til tusind waypoints. Bortset fra de grundlæggende funktioner i nüvi 255W understøtter enheden et par skjulte funktioner, der kan forbedre din brug af enheden.

Undgå trafikforsinkelser

Hvis du bor i et område med alvorlig trafikbelastning, kan du købe det valgfrie tilbehør "FM Traffic Receiver" fra Garmin-butikken (se ressourcelisten). Ved hjælp af FM-trafikmodtageren kan du dirigere radiomodtagne trafikdata til din nüvi 255W og vise oplysningerne på dine kort. Derudover har Garmin nüvi 255W en funktion, der giver dig mulighed for at undgå trafikforsinkelser. På kortsiden skal du blot trykke på ikonet "Trafik på rute" og trykke på "Undgå" for at omdirigere dig omkring trafikken.

Skift køretøjsikonet

Standardindstillingen på din Garmin nüvi 255W viser din nuværende placering på kortet med et lille, blå pilikon. Hvis du er den type person, der ønsker mere tilpasning ud af dine elektroniske enheder, skal du undersøge muligheden for at ændre dette billedikon. Ved at åbne menuen "Værktøjer", åbne "Indstillinger" og vælge "Kort" kan du ændre ikonet, der repræsenterer din bil, ved at vælge "Køretøj" og trykke på "Skift". Yderligere køretøjsikoner kan downloades fra Garmins websted (se ressourceliste).

Foretag håndfri opkald

Garmin nüvi 255W inkluderer Bluetooth-support, der er forudinstalleret på enheden, der giver dig mulighed for at udføre en række ting, herunder parring af nüvi til din mobiltelefon for at foretage håndfri opkald, mens du kører. For at aktivere denne funktion skal du blot tænde Bluetooth på din telefon, åbne menuen "Funktioner" på din nüvi, vælge "Indstillinger", "åbne" Bluetooth "og vælge" Aktiveret. " Nüvi vil automatisk søge efter og parre med din telefon og bede dig om at indsende nüvi Bluetooth-pinkoden på din telefon, som er "1234."