Sådan finder du Ravels labyrint i Planescape Torment

Af de forskellige labyrinter, som festen kan finde i pc-rollespil Planescape Torment, er det kun den onde Ravels labyrint, der skal udforskes for at fuldføre spillet. For at nå labyrinten skal du gennemgå en lang proces med quests for at finde den korrekte portalnøgle og de nødvendige værktøjer til at aktivere den.

Sådan finder du Ravels labyrint i Planescape Torment

Gå til Clerk's Ward i byen Sigil og gå ind i Civic Festhall i det nordøstlige hjørne af området. Tal med vagten ved navn Splinter foran Festhall og bed ham om at deltage i Sensate-fraktionen.

Sådan finder du Ravels labyrint i Planescape Torment

Gå bag på Festhall og bede om et værelse. Kvinden ved skrivebordet vil fortælle dig, at du allerede har et værelse. Gå ind i det rum, der er reserveret til din fest, og hent "Dodecahedron" -gjenstanden fra skabet.

Forlad Festhall og gå hjem til sprogforskeren Finam og bede ham om at oversætte skrifterne inde i Dodecahedron. Efter at han har erklæret, at han ikke kan, skal du bruge "Stories-Bones-Tell" speciel dygtighed, som The Nameless One har på asken fra Finams far. Bed Finams fars ånd om at lære dig at oversætte sproget inde i Dodecahedron. Læs teksten inde for at få koden til en arv, du efterlod dig på din sidste rejse gennem Sigil.

Rejs til hjemmet til advokaten Iannis. Giv ham koden for din arv, og han vil give festen flere genstande og dokumenter, hvoraf den ene er en kvittering for en genstand, som du bestilte gudsmændene til at bygge.

Gå til gudsmænds støberi i Sigil Nedre Afdeling. Giv kvitteringen til ekspeditøren indeni, så giver han festen en portalnøgle. Forlad støberiet og gå til bordellet med slating intellektuelle lyster i midten af ​​kontoristens afdeling.

vil, navngivet, tcity, give, tparty, kessai, tmaze, ravel, portal, keynd, tclerks, gonside, tfesthallndsk, room, tell

Tal med den prostituerede ved navn Kessai-Serris og spørg hende, om hun er datter af den berygtede natthag ved navn Ravel. Når hun benægter det, skal du tale med den prostituerede ved navn Kimaxsi og spørge hende om Ravel. Vend tilbage til Kessai-Seris igen og fortæl hende, at du ved, at hun er beslægtet med Ravel. Bed hende om at lægge en dråbe af sit blod på et lommetørklæde.

Sådan finder du Ravels labyrint i Planescape Torment

Åbn din beholdning, og brug den portalnøgle, du fik fra støberiet. Brug blodet fra Kessai-Seris til at aktivere portalnøglen, og festen vil derefter blive transporteret til Ravels labyrint.

Advarsler

Når du er gået til Ravels labyrint, kan du ikke vende tilbage til byen Sigil indtil slutningen af ​​spillet, så sørg for at du har gennemført eventuelle quests i byen, du vil, inden du rejser til labyrinten.