OS X Mavericks Developer Preview 2 Udgivet til udvikler download

Apple har udgivet OS X Mavericks Developer Preview 2 til registrerede udviklere. Opdateringen til den eksisterende OS X 10.9 beta er versioned som 13A497d og anbefales til alle brugere, der i øjeblikket kører den første version af OS X Mavericks Developer Preview.

OS X Mavericks Developer Preview 2 kan downloades straks via menuen Software Update og Mac App Store.

Som fundet i App Store vejer opdateringen omkring 1, 5 GB og er sandsynligvis den hurtigste måde at opgradere til den nyeste version. Dem, der er interesseret i at lave et USB-installationsdrev, skal geninstallere installationsklienten fra App Store. Systemkravene synes at være de samme som den første udviklerudgivelse.

Ud over OS X Mavericks DP2 er der også en opdatering til Xcode 5 Developer Preview og en anden dev-forhåndsudgivelse af OS X Server.

OS X Mavericks er den næste store udgivelse af Mac-systemsoftware og indeholder over 200 nye funktioner og forbedringer, herunder tabbed Finder-support, forbedret strømstyring og meget mere. Mavericks skyldes en offentlig udgivelse dette efterår, sandsynligvis sammen med iOS 7. Tidligere i dag lancerede Apple iOS 7 beta 2.