Sådan lærer du at skrive hurtigt

Elementer, du har brug for

  • Computer og tastatur

  • Internet (valgfrit)

Ikke alle har dygtige hænder, især når det kommer til at skrive. Hvis du er træt af at nøgle alt, hvad du skal skrive, og derfor tager dig tyve minutter på at skrive et par sætninger, så vil du nyde disse tip til at lære, hvordan du skriver hurtigt. Der er mange måder at lære, hvordan man skriver hurtigt, så stop med at hakke på dit tastatur, og lær, hvordan du skriver et bogstav hurtigere, end du kan skrive det!

Sådan lærer du at skrive hurtigt

Kend din fingerplacering. Dine to tommelfingre skal placeres på mellemrumstasten, og de andre 8 fingre skal placeres på A, S, D, F, J, K, L, OG: / ;. Når du trykker på en anden tast end den, fingrene starter på, skal du returnere dem tilbage til deres position hver gang. Du vil naturligvis sandsynligvis først se på tasterne et stykke tid, men dette er kun midlertidigt, indtil du begynder at lære, hvor hver tast er på tastaturet. (Mange tastaturer har en tydelig linje på F- og J-tasterne for at hjælpe dig med at huske, hvor hver finger skal starte.)

Prøv at koncentrere dig så godt du kan. Tasterne kommer ikke til at springe ud på dig, og du vil sandsynligvis ikke fange superhurtigt, så koncentrer dig om, hvor hver tast er, og sig endda højt til dig selv, hvis du har brug for det for at huske hvor de er. Du vil starte langsomt, indtil du lærer, hvor alt er så udvikle dit eget system, der hjælper dig med at huske placeringen af ​​hver nøgle.

Øve, øve, øve !! Øvelse hjælper dig kun med at blive bedre, mens du lærer at skrive hurtigt. Der er mange tests og aktiviteter online, der hjælper dig med at lære at skrive. Ved at øve med disse eller alene kan du begynde at blive meget hurtigere ved at skrive. Hvis du ikke vil øve på linjen, kan du prøve at skrive denne sætning gentagne gange, 'Den hurtige brune ræv hopper over den dovne hund.' Denne sætning bruger hvert bogstav på tastaturet, hvilket gør det lettere at lære, hvor hver tast er.

Prøv ikke at se på dine fingre. Når du først lærer at skrive, er det en refleks at se fingrene, så du ved, hvad du skriver. Ved at bruge en typelærer online, der viser dig de nøgler, du rammer, vil du sandsynligvis fange hurtigere. Når du først har fået ideen om, hvor hver tast er, bliver du bedre til at se på skærmen og ikke din fingerplacering.

Start din egen dagbog, dagbog, blog eller andet, som du kan øve dig på at skrive med. Dette vil styrke dine skrivefærdigheder, fordi du skriver ord, som du selv tænker. I stedet for at læse tekst skriver du dine egne tanker.

Tips

Afhængigt af grunden til at du skal lære at skrive hurtigt, kan du også overveje at ansætte en vejleder.

Advarsler

Denne artikel fungerer ikke garanteret for alle, brug den på egen risiko!