Fix iMessage- og FaceTime-aktiveringsfejl med iOS 10, iOS 9, iOS 8

Nogle iOS-brugere har rapporteret om problemer, der aktiverer iMessage og FaceTime på deres frisk opdaterede iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Nogle af de indledende aktiveringsfejl skyldes sandsynligvis, at enorme samtidige efterspørgsler blev anbragt på Apple-servere, men da nogle mennesker stadig oplever dette problem efter den første iOS-opdateringshastighed, mener vi, at det er værd at tage fat på nogle få løsninger til at afhjælpe problemet.

De fleste iMessage- og FaceTime-aktiveringsfejl er et eller begge af følgende: enten sættes en enhed fast på "Venter på aktivering ..." eller du sidder fast med en kærligt vag popup-alarm, der siger "Der opstod en fejl under aktiveringen. Prøv igen."

Det er netop den slags fejlmeddelelse, vi søger at løse her, så følg trinene i orden, og du skal kunne få dine tjenester til at fungere igen i kort rækkefølge.

Sådan repareres iMessage & FaceTime-aktiveringsfejl i iOS

Dette gælder iOS 10, iOS 9, iOS 8 og iOS 7. Hvis du har problemer med iMessage i iOS, skal du prøve disse rettelser:

1: Bekræft, at Apple ID er angivet til iMessages & FaceTime

Er din email-adresse konfigureret korrekt? Er dit telefonnummer inkluderet i listen? Sådan kan du sikre dig:

iMessage-beskeder

  • Åbn indstillinger> Meddelelser> iMessage> Kontroller, om "Apple ID" er din e-mail-adresse, og at telefonnumre er gemt nedenfor
  • Tryk på "Apple ID: email @ address" for at logge ud eller ændre konti, hvis det er nødvendigt

Facetime

  • Åbn indstillinger> FaceTime> Sørg for, at "Apple ID" er angivet til den rigtige adresse, og at telefon- og e-mail-numre er indtastet korrekt

Hvis det ser godt ud, skal du prøve at slukke for tjenesterne igen og igen.

2: Toggle begge tjenester OFF & ON

Når du har ændret Apple-id'et, vil du gerne skifte indstillingerne fra og til igen:

  • Indstillinger> Beskeder> OFF, vent nogle få sekunder, og vælg derefter ON igen
  • Indstillinger> FaceTime> OFF, vent og drej derefter TIL igen

Har du stadig aktiveringsfejlen? Prøv at nulstille dine netværksindstillinger næste.

3: Nulstil netværksindstillinger

Bemærk, at du skal genindtaste dine gemte wi-fi-adgangskoder ved at gøre dette:

  • Gå til "Indstillinger"> Generelt> Nulstil> vælg "Nulstil netværksindstillinger"

Hvis du har et kodeord sæt, skal du indtaste det før nulstilles. Når du er færdig, skal du tilmelde dig dit primære wi-fi-netværk igen og kontrollere meddelelser og / eller FaceTime for at se, om det virker. Send en iMessage til en, der også bruger iMessage, og det skal gå igennem. Dette er et forsøgt og sandt trick, der har fungeret siden iMessage blev introduceret.

For FaceTime kan du forsøge at starte et lydopkald før et videoopkald. Lydopkald er lavere båndbredde end video, og vi har set et par rapporter om dette, der forårsager både at arbejde.

4: Genstart

Tænd iPhone og iPad igen og igen. Alt du skal gøre er at holde tænd / sluk-knappen nede, skub den til strømmen, og tænd den igen.

Når du først er startet op igen, prøv at sende en iMessage eller starte et FaceTime-opkald, alt skal fungere som forventet.

Arbejder der stadig ikke? Gendan

I særligt stædige situationer kan du muligvis genoprette iOS fra en backup. Du kan også prøve at nulstille enheden til standardindstillinger, indstille den som ny, aktivere iMessage og FaceTime via dit Apple ID, og ​​gendan fra en sikkerhedskopi, når du har bekræftet, at den virker - vi har modtaget en email fra en bruger, der angiver den pågældende sekvens til Vær effektiv, når alt andet ikke fungerede. Genoprettelse tager lidt tid, men så længe du sikkerhedskopierer først, er det ikke så dårligt, og hvis du går gennem officielle kanaler, kontakter AppleCare om vedvarende iMessage-aktiveringsproblemer, de vil sandsynligvis anbefale dig at gendanne fra en backup efter at have udført en række andre tricks .

Endelig kan du opdage, at ved at bruge et nyt Apple ID, løser du også nogle af problemerne, men i betragtning af, hvor mange ting der er knyttet til et Apple ID, anbefales dette ikke.

-

For de fleste har opdatering til iOS 7 været problemfri, men nu, da vi har rettet dine iMessage- og FaceTime-fejl, kan du tage fat på problemer med batterilevetid med iOS 7 og løse eventuelle problemer med hastigheden. Hvis du oplever et vedvarende problem med iOS 7, skal du kontakte os på Twitter, Facebook, email eller Google+, og vi kan muligvis kun løse det.