Sådan sendes en fax til Rusland

Rusland kan virke som et sted langt væk, især hvis du bor i USA. Men med korrekt brug af teknologi kan alle få deres budskab videre på få øjeblikke. Med globaliseringen stigende, bliver internationale forbindelser endnu vigtigere. Afsendelse af en fax til Rusland kan virke som en skræmmende opgave, men det tager virkelig kun et par nøglekoder!

Instruktioner

Find en faxmaskine. Sørg for, at faxmaskinen har en serviceplan, der inkluderer international service.

Indsæt dokumentet på den rette placering af faxmaskinen.

Ring "011". Dette nummer er afgørende, fordi det er den internationale adgangskode, der bruges til at "ringe op" fra USA. Hvert land har en specifik international adgangskode.

Ring "7". Dette nummer er landekoden for Rusland. Hvert land har en specifik landekode.

Tast bykoden. For eksempel er bykoden for Moskva "495".

Ring til det lokale nummer for den faxmaskine, som du prøver at sende din besked til.

Tryk på "Send". Vent på, at faxmaskinens behandlingslyd er fuldført. Du modtager derefter en besked om, at din fax blev sendt til den ønskede placering eller ej. Nogle faxmaskiner er programmeret til at udskrive en statusrapport til bekræftelse.

Elementer, du har brug for

  • Faxmaskine

  • Papir, der skal faxes

Tips

Bemærk, at koderne er nøjagtigt de samme som de koder, der bruges, når du foretager et internationalt telefonopkald fra USA til Rusland. Men når du foretager et internationalt telefonopkald, ringer du til en anden telefon, mens afsendelse af en fax kræver nummeret på en faxmaskine

Advarsler

Ring kun "9", hvis virksomheden eller institutionen kræver det