Siri på iPhone 4 og iPod Touch demonstreret til arbejde

Siri, den intelligente virtuelle assistent, der for øjeblikket er eksklusiv til iPhone 4S, er effektivt overført til iPhone 4 og iPod touch. Endnu vigtigere, det virker faktisk denne gang, og der er to videoer, der demonstrerer de to enheder, der tager talekommandoer, og Siri rapporterer tilbage.

I en diskussion mellem iOS-udvikleren Troughton-Smith, som gennemførte porten og 9to5mac, der først offentliggjorde den, er en advarsel om, at filer fra en iPhone 4S skal ud over et jailbreak:

... Det kræver filer fra en iPhone 4S, som ikke er vores til at distribuere, og det kræver også en valideringstoken fra iPhone 4S, der skal trækkes live fra en jailbroken iPhone 4S, og det drejer sig om en 20-trins proces lige nu .

Dette antyder mod vil være begrænset til personer, der ejer en iPhone 4S ud over andre kompatible hardware, hvilket gør dem ansvarlige for at kopiere deres egne Siri-filer over. Uanset det er det sandsynligt mod Apples EULA med iOS og Siri, men vigtigheden af ​​portens funktion er beviset for, at Siri arbejder på ældre iOS-hardware, selv om nogle enheder løber ind i komplikationer. På iPhone 4 ser Siri ud til at fungere fint og med samme fluiditet som det ses på iPhone 4S, men tilsyneladende er iPod touchs mikrofon ikke så skarp som iPhone-modellerne, hvilket tvinger brugeren til at tale langsommere og højere for Siri at hente talekommandoer. Sidstnævnte eksempel kan også påvirke iPad 2, som også har set porten, og det kunne derfor være, at Apple ikke slap Siri til anden hardware med iOS 5.

Her er de videoer, der viser, at Siri arbejder på en iPhone 4 sammen med en iPhone 4S:

Og en video af Siri, der arbejder på iPod touch 4. gen:

Der er en gennemgang, der hævder at vise folk, hvordan man installerer Siri på iPod touch, iPhone og iPad, men Troughton-Smith på Twitter advarer mod nogen, der følger disse vejledninger:

Jeg vil anbefale dig at holde dig væk fra instruktioner, der lærer dig, hvordan du 'installerer' Siri; de savnede et par skridt og slog helt UI ... for ikke at nævne, det virker ikke i det mindste. Det er en falsk port baseret på tidligt temp arbejde jeg gjorde

Hvis et legitimt gennemgang kommer til rådighed, vil vi være sikker på at undersøge det. Den anden side til denne nyhed er beviset på en forestående jailbreak for iPhone 4S og iPad 2, ellers ville porten ikke være mulig. Der er dog ingen ETA på den udgivelse.