Sådan bruger du Gmail eller Yahoo web mail til mailto links

Brian W. spørger følgende store spørgsmål:
"Jeg vil gerne klikke på et link som" mailto..someone @ anywhere.com "og få det automatisk til at åbne min webbrowser til Yahoo mail. Er der mulighed for at indstille min standard e-mail-klient til min Yahoo mail-konto? Jeg foretrækker ikke at bruge Apples Mail-klient. "
Nå, Brian, du er ikke den eneste til at undre sig. Millioner af mennesker bruger webmail klienter i stedet for Mail eller Outlook, og svaret på dit spørgsmål er: Ja! Det er meget nemt at gøre med en enkel og gratis tredjeparts præferencesrude kaldet Webmailer.

Sådan sættes MailTo Links til Open Gmail

Denne evne skal virkelig bygges lige ind i Mac OS X, men indtil det er, fungerer Webmailer helt fint. Installation og konfiguration er lige så nemt som at downloade og starte appen, som installerer præferencesruden i dine Systemindstillinger. Du vælger derefter bare hvilken web-baseret e-mail du vil bruge, som du kan se fra skærmbilledet nedenfor. Sørg for at ændre standard e-mail-programmet fra Mail til Webmailer. Hvis du vil bruge en anden webmail-klient end standardlisten, kan du også gøre det med en mindre konfiguration.

Når den er konfigureret, vil den indlæste webmail-klient i stedet for Apples Mail blive klikket på en mailto-link. God fornøjelse!

Udvikler hjem
Download nu (Mac OS X 10.4+)


Bemærk! Vi linker til versionen af ​​Webmailer til nyere versioner af Mac OS X, men hvis du har 10, 3, er der en version tilgængelig på udviklerens websted.