Sådan stoppes en Infinity-telefon Tap

Infinity-telefonhaner gør det muligt for aflyttere at bruge din telefon som en lytteenhed fra lange afstande ved at bruge din egen telefonlinje. Metoderne varierer. Nogle er afhængige af sendere, der er knyttet til telefonen, der ringer til aflytteren, når der foretages et telefonopkald. Mere sofistikerede Infinity-telefonhaner ringer til din telefon, men forhindrer den i at ringe ved hjælp af elektroniske enheder. Dette tryk konverterer din telefon til en lytteenhed, selvom den stadig er på krogen.

Trin 1

Køb en detektor til trådløs aflytning. Der er mange af disse enheder på markedet. Priserne spænder fra $ 50 til tusinder af dollars, og som det normalt er tilfældet, får du det, du betaler for. Hvis du registrerer en aflytningsfejl på din telefon, skal du afbryde den fra telefonlinjen.

Trin 2

Tilslut en telefonhaner til din telefon. Detektoren er en lille kasse, du forbinder til stikket på væggen, der fungerer som et filter mellem telefonlinjen og din telefon. Enheden scanner efter tegn på overvågning og advarer dig, hvis din linje er blevet tappet.

Trin 3

Overbelast båndbredden på din telefon ved at sende en række SMS-tekster fra en mobil til din fastnet eller ved at foretage flere samtidige VoIP-opkald fra din linje. Båndbredden for opkaldssporingsenheder er normalt begrænset til 64 Kbps, så ifølge forskere fra University of Pennsylvania kan afsendelse af store pakker med data overvælde aflytterens opkaldsovervågningssystem og slippe forbindelsen.

Spil en hvid støjgenerator for at tilsidesætte den menneskelige stemmes lydfrekvenser og forhindre mikrofoner og digitale optagere i at opfange din stemme.