Sådan spiller du Wii på min Mac

Elementer, du har brug for

  • iMac 27-tommer stationær computer

  • HD Wii-kabel

  • DVI-til-komponent kabel

  • DVI-til-Mini-DisplayPort-kabel

Nintendo Wii, som enhver spilkonsol, kræver en skærm for at de spil, den spiller, skal ses. Et specielt input til 27-tommer iMac gør det muligt at slukke for computerelektronikken, så den til alle praktiske formål bliver en LCD-tv-skærm. Et par specifikke kabler fra en computerbutik og en videospilbutik er nødvendige for at få dette til at fungere.

Placer Nintendo Wii ved siden af ​​iMac 27 '' - skrivebordet. Sæt konsolstikket i den ene ende af HD Wii-kablet i A / V-udgangen på bagsiden af ​​Wii. Sæt de røde, grønne og blå kabler i den anden ende af HD Wii-kablet i de røde, grønne og blå forbindelser på DVI-til-komponentkablet.

Sæt DVI-stikket på DVI-til-komponent-kablet i DVI-tilslutningen på DVI-til-Mini-DisplayPort-kablet. Sæt Mini-DisplayPort-enden af ​​DVI-til-Mini-DisplayPort-kablet i Mini-DisplayPort-forbindelsen på bagsiden af ​​iMac.

Tænd for iMac. Computerkomponenterne i iMac forbliver inaktive på grund af stikket i Mini-DisplayPort-forbindelsen. Tænd for Wii. Se Wiis opstartsskærm vises på iMacs LCD-skærm.

Tips

Du skal bruge et par kraftige højttalere for at høre lyden fra Wii.

Advarsler

Tving ikke nogen af ​​forbindelserne sammen - dette kan bryde et stik.