Hvordan designer jeg et træ, der vokser ved hjælp af Microsoft PowerPoint?

At designe et træ, der vokser ved hjælp af Microsoft PowerPoint, er en hurtig og nem proces. Når du bruger Microsoft PowerPoint, kan du oprette grafik med animation og lyd, der gør en præsentation mere interessant og visuelt attraktiv.

Trin 1

Åbn PowerPoint. Klik på "Alle programmer", klik på "Microsoft Office" og klik derefter på "Microsoft PowerPoint 2007."

Trin 2

Føj et nyt dias til præsentationen. Klik på "Nyt dias" på fanen "Hjem" på båndet.

Trin 3

Adgang til Click Art. Klik på fanen "Indsæt" på båndet, og klik derefter på "Klik på kunst" fra gruppen "Illustrationer".

Trin 4

Vælg et træ fra Click Art. I panelet "Klik på kunst" er der to søgningskriterier og et resultatskriterier, der skal adresseres. I kriterierne "Søg efter:" indtast "træ". For kriterierne "Søg i:" vælg "overalt", som oversættes til alle samlinger. For kriterierne "Resultat skal være:" vælg "alle medietyper." Brug den glidende bjælke, der støder op til billederne for at vælge det træ, du vælger. Træet vises på det tomme dias.

Trin 5

Tilføj en "brugerdefineret animation". Klik på "Fanen Animationer" på båndet, og klik derefter på "Brugerdefinerede animationer" fra gruppen "Animationer". På panelet "Brugerdefineret animation" skal du klikke på "Tilføj effekt" og derefter vælge "Fremhævelse" og derefter vælge "Vækst / formindskelse". I panelet "Brugerdefineret animation" er der tre kriterier, der skal adresseres. I kriterierne for "Start:" indtast "Ved klik" betyder det, når du klikker på musen. For kriterierne "Størrelse:" vælg "Større". Vælg "Medium" for kriterierne "Hastighed:". Bemærk, at der er et nummer et efter træets billede; dette indikerer, at der er tilføjet en animation.

Afspil dias. Nederst i animationspanelet skal du klikke på "Afspil" for at teste dit dias.