OS X Yosemite 10.10.4 Beta 5 Udgivet til Testing

Apple har udgivet en ny beta-version af OS X Yosemite 10.10.4 til Mac-brugere i udviklerprogrammet og deltager i den offentlige beta. Udgivelsen udgives som bygg 14E33b.

Mac-brugere, der er berettiget til at modtage den nye Yosemite-beta, kan finde den download, der nu er tilgængelig via Mac App Store Update-mekanismen.


Fokuset på OS X 10.10.4 ser ud til at være hovedsagelig under-the-hood ændringer for at rette fejl og forbedre ydeevnen. En bemærkelsesværdig ændring, der siges at ankomme med OS X 10.10.4, er udskiftning af kritisk netværkskomponent discoveryd med mDNSResponder, den version, der eksisterede på Mac'en forud for OS X Yosemite. Denne ændring vil sandsynligvis bidrage til at løse eventuelle langvarige netværksopdagelses- og forbindelsesproblemer til Mac-brugere, der på trods af 10.10.1, 10.10.2 og 10.10.3 softwareopdateringerne løbende har været påvirket af netværksproblemer siden opgradering til OS X Yosemite.

Det er uklart, når OS X 10.10.4 vil blive gjort tilgængeligt for offentligheden, men typisk går Apple igennem en lang række betabygginger, inden de afslører den endelige version, hvilket tyder på, at den endelige udgivelse måske kommer hurtigere end senere.

Separat kan de, der er registreret som Apple-udviklere, også downloade OS X El Capitan beta 1, det næste generations Mac-operativsystem, som bliver en del af det offentlige beta-program i juli og er rettet mod en nedslagsfrigivelse. OS X 10.11 El Capitan siges at fokusere stærkt på ydeevne og stabilitet, men omfatter også en række nye funktioner og funktioner forbedringer så godt.