iOS 11.4 Beta 4 & MacOS 10.13.5 Beta 4 Tilgængelig til test

Apple har udgivet iOS 11.4 beta 4 sammen med macOS High Sierra 10.13.5 beta 4 til brugere indskrevet i de respektive beta test programmer.


Derudover har Apple udgivet watchOS 4.3.1 beta 4 til Apple Watch og tvOS 11.4 beta 4 til Apple TV.

Beta-bygningerne i iOS 11.4 og macOS 10.13.5 vil sandsynligvis primært fokusere på fejlrettelser, sikkerhedsopdateringer og mindre forbedringer, og det er usandsynligt, at de indeholder nye vigtige funktioner. Imidlertid tester både iOS 11.4 beta og macOS 10.13.5 beta Meddelelser i iCloud, en funktion, der sigter mod at synkronisere iMessages over iCloud til en forbedret iMessage-oplevelse.

IOS 11.4 beta 4 er tilgængelig til download nu fra opdateringsmekanismen Over the Air i Indstillinger app> Generelt> Softwareopdatering på en hvilken som helst iPhone eller iPad, der allerede kører en tidligere iOS 11.4 beta-bygning, så længe de opretholder betaprofilen.

MacOS 10.13.5 beta er tilgængelig til download via fanen Mac App Store opdateringer på enhver Mac, der allerede kører en betaversion af macOS High Sierra.

tvOS og watchOS betas kan installeres via disse enheder respektive Indstillinger apps, forudsat at de er indskrevet i beta test programmer.

Apple ruller almindeligvis ud udvikler beta-versionen af ​​systemsoftwaren, inden den snart frigives den offentlige beta version. Alle kan vælge at deltage i de offentlige beta-testprogrammer til Apple-enheder, men på grund af buggy-karakteren af ​​beta-systemsoftware anbefales det generelt ikke for de fleste computerbrugere.

Typisk vil Apple gennemgå flere beta-builds af et operativsystemudgivelse, før den afslører en endelig version til offentligheden. Det spekuleres stort set, at iOS 11.4 final og macOS 10.13.5 High Sierra final vil debutere engang før, på eller i nærheden af ​​WWDC 2018 konferencen i begyndelsen af ​​juni.