Sådan repareres OLE32 DLL

Ole32.dll er et afgørende element i dit operativsystem. Filen er en del af objektets link- og indlejringsteknologi eller OLE, som giver brugerne mulighed for at integrere filer og oprette hyperlinks i programmer. Hvis Ole32.dll er beskadiget eller slettet, vil du ikke være i stand til at oprette links eller indsætte billeder i nogen dokumenter på din computer. Manglende Ole32.dll-filer beder også adskillige pop op-bokse for at informere dig om, at DLL mangler. Den bedste måde at reparere denne fejl på er at erstatte den beskadigede Ole32.dll.

Trin 1

Besøg et websted, der giver brugerne mulighed for at downloade gratis kopier af Ole32.dll. Klik på linket for at downloade filen og gemme den på skrivebordet for nem adgang.

Trin 2

Gå til "Start"> "Søg"> "Alle filer og mapper" og skriv "system32." Tryk på "OK" for at søge efter den mappe, der indeholder de vigtige DLL-filer i systemet.

Trin 3

Træk Ole32.dll-filen fra skrivebordet til mappen "System32". Hvis det spørger dig, om du vil erstatte filen, skal du klikke på "Ja". Den nye fil overskriver den beskadigede Ole32.dll.

Trin 4

Gå til "Start"> "Kør", og indtast "cmd" i feltet. Tryk på "OK" for at indlæse kommandoprompten.

Trin 5

Skriv "regsvr32 ole32.dll" og tryk på "Enter." Den nye Ole32.dll installerer sig selv på din computer.

Trin 6

Skriv "exit" og tryk "Enter" for at lukke kommandoprompten.

Genstart din pc.