Sådan synkroniseres to Nintendo DS-systemer

Nintendo DS har multiplayer til både trådløse internetbrugere og lokale spillere. To metoder giver DS-brugere mulighed for at oprette forbindelse til hinanden lokalt: afspilning af flere kort og DS-download eller "synkronisering".

Instruktioner til vært

Indsæt dit DS-spil, der er aktiveret med et enkelt kort, i din Nintendo DS, og tænd for strømmen. Tryk på skærmen for at gå forbi sundheds- og sikkerhedsadvarslen, og tryk derefter på spilikonet øverst for at starte spillet.

Tryk på Start-knappen eller tryk på skærmen for at gå forbi spillets menuskærm.

Vælg indstillingen "Multiplayer" i menuen ved at trykke på A på den eller trykke på den med DS-pennen.

Vælg muligheden for at være vært for et multiplayer-spil med ét kort. Dette giver andre DS-brugere mulighed for at oprette forbindelse til din DS og spille spillet med dig.

Instruktioner til gæst

Tryk på tænd / sluk-knappen på din Nintendo DS for at tænde den. Berør bundskærmen for at gå videre til DS-hovedmenuen.

Tryk på indstillingen "DS Download Play" i højre side af hovedmenuen. Lad DS scanne efter eventuelle trådløse forbindelser i området.

Når et spilikon vises på skærmen, skal du trykke på det for at deltage i det trådløse multiplayer-spil. Indlæsningstider varierer afhængigt af hvilket spil der spilles.

Tips

For at få optimal trådløs forbindelsesstyrke, skal hver DS placeres ikke mere end 30 fod fra den anden. Menuskærme for at finde muligheden "multiplayer" varierer fra spil til spil.