"Hello Again" Apple Event Set til 27. oktober forventes nye Mac'er

Apple har planlagt en presseventil den 27. oktober. Begivenheden hedder "hej igen", og formodede fokus vil være på introduktionen af ​​nye Mac'er.

Enhver vil kunne se "hallo igen" begivenheden live torsdag den 27. oktober kl. 10 PST på Apples Special Events hjemmeside her. Hvis du kigger på hovedtelefonens livsstrømshændelse, kræves Safari på Mac, iPhone eller iPad eller Microsoft Edge på en pc.

Keynoteens tagline, "hej igen", er en direkte henvisning til Mac. Den første Macintosh debuterede med "hej" skrevet på skærmen i 1984, og "hej (igen") optrådte på skærmen af ​​iMac, da den først debuterede i 1998.

Der er en lang række rygter omkring nye Mac'er, men ifølge en tidligere rapport fra Bloomberg er de tre Mac-modeller, der modtager opdateringer, iMac, MacBook Air og MacBook Pro. IMac og MacBook Air siges at modtage generelle opdateringer af hardwarekomponenter, som et nyt grafikkort eller inklusion af USB-C-porte.

MacBook Pro forventes at omfatte en mere dramatisk makeover med en nyskabende kabinet, der er tyndere, og fjernelsen af ​​de fleste port muligheder, der erstatter dem flere USB-C porte og et helt nyt tastatur. Derudover siges den nye MacBook Pro at have en tynd strimmelvisning øverst på tastaturet, som vil indeholde interaktive berøringsknapper, der kan opdatere afhængigt af det anvendte program.

Det er uklart, om MacBook, Mac Mini eller Mac Pro modtager opdateringer eller ændringer i arrangementet. Der er også blevet blandet rygter om en ny 5K ekstern skærm med en indbygget GPU, der tilbydes, selvom det stadig skal ses, om en sådan skærm er noget mere end en rygte.

Hvis du har ventet på nye Mac-opdateringer, hold dig opdateret!

Og for dem af jer, der gerne vil have wallpapers tema omkring Apple begivenhederne nedenfor, er der to muligheder, der er store til skrivebordet og iPad, og en anden størrelse til iPhone. Klik på en af ​​miniaturebillederne for at starte fuldstørrelsesversionen i et nyt vindue, som kan gemmes eller indstilles som baggrund som ønsket.