Hvordan hjælper computere virksomheder?

Dagens virksomheder kan ikke overleve uden hjælp fra computere. Computere styrer alle aspekter af virksomheden fra produktdesign, kommunikation, indkøb, salg, reklame og det personale, der er nødvendigt for at betjene computere. Men lige så vigtig som disse funktioner er, udgør de kun et minuts del af computerens førende indflydelse på virksomheder.

Forretningskommunikation

En af computerens største aktiver for virksomheder og resten af ​​verden er lukningen af ​​kommunikationstidsforløbet. Virksomhedskorrespondance, der blev sendt gennem regelmæssige kanaler, tog en gang dage at nå sin destination. Denne proces tager nu sekunder via Internettet. Siden fremkomsten af ​​pc'en og Internettet har virksomheder haft øjeblikkelig adgang til skiftende globale markeder, verdens vejrtrends, politisk uro og andre verdensudfordringer, der driver disse markeder. Denne øjeblikkelige globalisering af kommunikation har dramatisk ændret den måde, hvorpå verden driver forretning.

Produkt design

Computerstøttet software hjælper virksomheder med at skabe designs og derefter udvikle disse designs til nye produkter. Brug af computere har forkortet tiden mellem design og udvikling. Designere bruger nu computeren til at detaljer og perfektionere design, når de kun er udført i hånden, før de var klar til produktion. I 2010 udføres de endelige designs ved hjælp af computerassisteret fremstillingssoftware. Denne software hjælper hurtigt med at producere forskellige dele, der er nødvendige til det endelige produkt.

Annoncering

Computeren har ændret ansigtet for forretningsreklamer fuldstændigt. Forud for computerreklame blev salgsinformation distribueret gennem flyers, radiomeddelelser, tv, aviser og magasiner. I dag kan der findes få forretningswebsteder, der mangler reklamer. Via computeren kan virksomheder vise produktinformation til verdensomspændende publikum, der aldrig tidligere er nået.

Menneskelige ressourcer

Mange kontoropgaver, der engang er udført af mennesker, udføres nu af computere. Det har gjort det muligt for virksomheder at reducere personalet i disse områder og øge personalet, hvor det er nødvendigt. Human resources software screener jobkandidater, sporer medarbejdere, producerer lønningsliste, giver uddannelse og udvikling. Det holder også styr på stigninger, tid og fremmøde poster, vurderinger, løn og fordele for de ansatte.

Indkøb og salg

De fleste forretningskøb og salg sker via computer. Kontormaskiner, udstyr og kontorartikler købes blandt andet via Internettet fra leverandørkataloger, der er offentliggjort på deres hjemmesider. Virksomhedsindkøbsmæglere rejste engang til leverandører for selv små indkøb af kontorforsyninger. I 2010 går køberen til sælgerens websted, indtaster varenummeret og køber varen til levering næste dag.